תחושות מעורבות במכבי נתניה בעקבות התיקו אמש (חמישי) מול בית"ר ירושלים בטדי (1:1). מצד אחד דיברו בקבוצה על נקודה חשובה מול קבוצה שניצחה השבוע את הפועל תל אביב בבלומפילד. מצד שני הזכירו רבים שלא בכל יום ניתן לתפוס את בית"ר כל כך חלשה ועייפה ובכל זאת לצאת רק עם נקודה. "אם לא הטעות של כריסטיאן סרגי, עוד עשר שעות הם לא היו נותנים גול", אמר אחד השחקנים אחרי המשחק. "סגרנו אותם לגמרי. בית"ר ירושלים לא קבוצה יותר טובה ממכבי נתניה".
הבלם הרומני, שהיה אשם בשער שספגה נתניה, חיבק ונישק בסיום את לארי קאיודה והודה לו על שער השוויון. "סרגי בטוח לקח ללב את הנגיחה שלו שהכינה את הכדור לשער של קוראץ' והוא היה הראשון בסיום המשחק שהודה ללארי על שער השוויון", אמרו בקבוצה. "חבל שבכל משחק אנחנו מחלקים מתנות".
שחקנים בנתניה דיברו אמש בתום המשחק על מה שעבר אריאל הרוש. גם המאמן יוסי מזרחי החמיא לו: "אריאל יצא גבר. אני יודע מה הכוח של הקהל של בית"ר ולמרות מה שהוא עבר תוך כדי משחק, הוא שיחק בשקט ובביטחון ואני מאוד מרוצה ממנו". עוד לפני המשחק, כשהרוש ערך בנפרד מהשחקנים את החימום עם מאמן השוערים של מכבי נתניה, קראו לשוער יושבי היציע המזרחי וביקשו שהוא יבוא אליהם. הרוש היה משוכנע כי מדובר בתרגיל שמטרתו למשוך אותו לכיוון היציע המזרחי ואז לקלל אותו, אבל מאמן השוערים הפציר בו לגשת לגדרות והשוער בכל זאת נתן לזה צ'אנס. כשהוא התקרב אליהם, פרצו האוהדים בקללות איומות לעברו.
הקללות, שריקות הבוז והנהמות כלפי הרוש נמשכו לאורך כל דקות המשחק. לעומת הרוש, זכו עמית בן שושן וערן לוי לקבלת פנים חמה וחיובית מהאוהדים של בית"ר. לוי לא רשם משחק טוב ובתחילה נראה היה שהוא לא אוהב את החילוף שלו במחצית השנייה. למרות אכזבתו, הקפטן לחץ יד לעידן שריקי שהחליף אותו, שם על זרועו את סרט הקפטן ולחץ יד למזרחי לפני שהתיישב על הספסל.
רגיל (6) 93
15:00

הפועל רמת גן
 

הפועל כפר שלם 
 
הפועל רמת גם עם מאמן חדש על הקווים, מסאי דגו, כבר השיגה ניצחון בגביע. במשחק ביתי מול קבוצה בינונית היא חייבת להשיג ניצחון בדרך אולי לעלייה.
יתרון (6) 210
21:15

אולימפיאקוס
 

הפועל תל אביב 
 (4.5+)
אם הפועל תל אביב רוצה להוכיח עוד יותר שהיא בצמרת בזכות ולא בחסד, ניצחון כאן יעשה את העבודה. כך או כך, יש לה סגל מספיק טוב כדי לפחות לעמוד בליין
יתרון (6) 237
21:30

באסקוניה
 (3.5+)

אנאדולו אפס 
 
אנאדולו קבוצה טובה יותר, ואין על כך בכלל ספק. באסקוניה אולי תצליח לקחת את המשחק הזה לכיוון צמוד יותר, אבל אנאדולו תנצח מעל הליין בסיום
יתרון (7) 113
17:00

ברנלי
 (2+)

ארסנל 
 
הליין לא מקל על הסימון ובכל זאת, ההתקפה של ארסנל כל כך מוכשרת שלברנלי יהיה יותר מדי קשה לעצור אותה. גם בחלק ההגנתי האורחת עם יתרון עצום וממעטת לספוג. ארסנל ביותר משני שערים
רגיל (7) 181
18:30

הפועל פתח תקווה
 

בני סכנין 
 
קשה מאוד לראות כאן פייבוריטית אמיתית, שתי הקבוצות די משלימות אחת את השנייה מבחינה הגנתית והתקפית. תיקו
בקבוצה היו מרוצים מהופעת הבכורה של רומאריו פירס. הקשר הברזילאי שבר הרבה התקפות של בית"ר באמצע והכין לקאיודה את שער השוויון בכדור חכם שהותיר את החלוץ בשטח פתוח בדרך לשער של בוריס קליימן. הקשר צפוי לפתוח גם במשחק ביום ראשון מול הפועל פתח תקוה.
הבלם עידו לוי אמר אחרי הניצחון אמש: "לא חששנו מבית"ר. כל השחקנים נתנו את הכל בשביל הרוש ובן שושן להם המשחק היה מאוד חשוב. התחלנו את העונה רע ועכשיו אנחנו מתחילים לצבור ביטחון. הנקודה שהשגנו חשובה מאוד ואני חושב שאנחנו לא נופלים מבית"ר". הבעלים אלי שגב לא נכח גם אמש. שגב נמצא עדיין בלונדון בענייני העסקים הפרטיים שלו, אבל גם בנסיון לגייס כספים עבור מכבי נתניה.



