מפגן הקהל המרשים מול מ.ס. אשדוד אתמול (שבת), חיזק עוד יותר בהפועל פתח תקוה את התחושה שצריך להמשיך לשמר את הקשר החם שיש לקבוצה עם האוהדים. לקראת המשחק מול הפועל תל אביב ביום חמישי, הורה הבעלים דורון בן דקון על הוצאת כרטיסים במחיר אחיד של 50 שקל.
יחד עם זאת, הוחלט למכור גם כרטיסים ב-10 שקלים לילדים. "המטרה היא לראות אבות עם ילדים ביציעים", אמרו במועדון. "אב ושלושה ילדים ייכנסו יחד במחיר של 80 שקל ולא במחיר של 200 שקל. כך נבנה קהל חדש וכך נלך עם הקהל הנוכחי שלנו".
השחקנים וגם נציגי האוהדים ביקשו שהקהל של פתח תקוה יישב בצד המזרחי, שם לדברי שחקני הקבוצה הוא הרבה יותר משפיע. הבוקר החליטו בקבוצה לאמץ את הבקשה הזו.
בתוך כך, הבהירו היום במועדון שהניצחונות האחרונים לא יעשו חור בתקציב. מסתבר שכל חוזי השחקנים אינם בנויים על פרמיות והם אחידים גם בהפסדים וגם בניצחונות.
רגיל (3) 112
19:00

מכבי בני ריינה

הפועל קרית שמונה
בני ריינה אחרונה בטבלה והיא מגיעה לאחר ניצחון בגביע שהגיע אחרי רצף של שלושה הפסדים, קרית שמונה גם כן אחרי ניצחון בגביע שקטע לה רצף של חמישה משחקים ללא ניצחון. לאור חוסר היציבות שך שתי הקבוצות, נראה שייגמר כאן בתיקו
רגיל (3) 132
19:30

הפועל חיפה

בני סכנין
הפועל חיפה יצאה בתחושה לא נעימה ממשחק הגביע בבלומפילד בו הובסה 0:5 מול מכבי תל אביב. בליגה לעומת זאת היא עם שני ניצחונות רצופים, ובבית היא תשמור על המומנטום הזה מול סכנין שמשדרת הרבה חוסר יציבות העונה
סך הכל שערים טווחים (2-3) (3) 163
20:00

מכבי תל אביב

עירוני טבריה
שניים משלושת המפגשים הקודמים בין הקבוצות הסתיימו עם ארבעה שערים או יותר. בכושר הנוכחי של שתיהן בשני צדי המגרש, התקפית והגנתית, אפשר לצפות לארבעה שערים גם הערב
רגיל (3) 237
21:30

ברנלי

ניוקאסל
ניוקאסל מחזיקה בסגל איכותי ועמוק הרבה יותר, במיוחד בחלק ההתקפי. ברנלי תנסה להסתגר בביתה, אך הלחץ של ה"מגפייז" צפוי להכריע.
רגיל (3) 245
21:30

ווסטהאם

ברייטון
ברייטון ממשיכה להציג כדורגל התקפי ומהנה, בעוד ווסטהאם בביתה מסוכנת מאוד במצבים נייחים. צפוי משחק פתוח עם שערים משני הצדדים.
המשתכרים הגבוהים של הקבוצה מקבלים בכל חודש כ-20 אלף שקל נטו ויש בסגל גם שישה חיילים, שמשכורתם 4,200 שקל לחודש. בסך הכל תקציב שכר השחקנים מסתכם בכ-5 מיליון שקל והוא הנמוך מבין קבוצות ליגת העל.
היום זכו השחקנים ליום מנוחה ומחר יחל עידן בר און בהכנות ליום חמישי: "אין ספק שזו הרגשה מיוחדת", אמר הבוקר המאמן הצעיר. "כבר היינו עם הגב אל הקיר וביקרו אותנו, אבל יש לי שחקנים גברים, והם עשו את השינוי. יחד עם זאת, אנחנו כל הזמן מבהירים להם שזו רק תחילת הדרך ושהניצחונות שעשינו על אשדוד והפועל עכו מחייבים המשכיות".
קובי מוסא, מהשחקנים הוותיקים במועדון, אמר אחרי המשחק: "אנשים גיחכו כשחסן אבו זייד אמר שלמעט שלוש קבוצות בליגה, הפועל פתח תקוה יכולה לנצח את השאר ביום נתון. אבל הוא אמר את האמת ואני מסכים איתו. אני חושב שהדיבורים על כך שיש כבר יורדת בטוחה, פגעו בכבוד של השחקנים וביחד החלטנו שאנחנו חלק מהליגה".


