דור מיכה הוא אחד הפייבוריטים של פאקו אייסטרן, דבר שקירב את הקשר בשבועות האחרונים לחתימה על חוזה ארוך טווח במכבי תל אביב. המו"מ בין מכבי תל אביב למיכה נפתח באמצע העונה שעברה, ועד הקיץ לא נמצאה הדרך לסיים אותו בצורה חיובית. הפערים היו גדולים וכל צד התבצר בעמדה שלו. אך מאז הגעתו של פאקו, קיבל מיכה תפקיד מרכזי במערך של המאמן ובקבוצה החליטו שהגיע הזמן לקדם את המו"מ מחדש. בתקופה האחרונה חלה התקדמות במגעים בין הצדדים, וההערכה היא שבתוך זמן קצר יחתום הקשר על חוזה בן שלוש שנים במועדון.
אגב, לפרקים היה נדמה שכמו במקרה מונאס דאבור, גם מיכה יעזוב את מכבי תל אביב כשהוא נהנה למעשה מהעובדה שהוא ללא חוזה ויכול לעזוב לקבוצה באירופה ללא תמורה. אלא שגם הקשר וגם באלופה רוצים בהמשך הקשר ביניהם, וכאמור נראה שהדברים יסתדרו בזמן הקרוב.
יתרון (5) 124
19:15

אנאדולו אפס
(5.5+)

ריאל מדריד
אנאדולו בעונת בלהות, אך היא ניצחה את ברצלונה במשחק הבית האחרון שלה. עם זאת, ריאל נראית מצוין בחודש האחרון, אחרי ניצחון על המוליכה הפועל תל אביב. הבלאנקוס במומנטום אותו הם ימשיכו פה מול קבוצה נחותה
יתרון (5) 218
21:00

הפועל ירושלים

ונציה
(9+)
הפגרה לא באה בזמן להפועל ירושלים שיצאה אליה במומנטום אדיר. ונציה נראית טוב גם כן העונה אבל דומיננטית יותר בבית מאשר בחוץ. אפשר לראות את המשחק הזה איכשהו הופך צמוד. ונציה תעמוד בליין
יתרון (5) 228
21:05

הפועל תל אביב

ליון-וילרבאן
(14.5+)
ןילרבאן היא אחת הקבוצות החלשות ביורוליג. הפועל תל אביב אחרי ההפסד לריאל מדרייד אחרי מנוחה קצרה, מועמדת להביס בקלות.
שחקן נוסף שבקרוב יסגור על חוזה חדש במועדון הוא דור פרץ. במקרה שלו מדובר בחוזה חייל שעדיין לא יכול להרוויח את הכסף הגדול, אבל אם עד הקיץ עוד היו התלבטויות לגביו מחשבות להשאילו לקבוצה אחרת, בא פאקו וקיבע את המעמד של השחקן שעשוי לפתוח בהרכב ביום ראשון מול הפועל עכו במקום קרלוס גרסיה.
ברק לוי עשוי לעבור ניתוח ארתרוסקופיה בברכו. בצוות הרפואי של מכבי תל אביב שוקלים זאת אחרי שהשוער לא מצליח להשתחרר מהכאבים בברכו. ההערכה היא שיש ללוי עצם קטנה באזור פיקת הברך שמפריעה לו וגורמת לכאבים ויתכן שהוא יצטרך לעבור את הניתוח הקל כדי לנקות אותה. באימון היום יתברר טוב יותר מה מצבם של טל בן חיים וניקולה מיטרוביץ' שסוחבים פציעות מהמשחק מול מכבי חיפה וערכו אתמול אימון קל מאוד.




