במכבי חיפה עורכים את ההכנות האחרונות לקראת המשחק הערב מול מכבי תל אביב. שחקני הקבוצה יתאספו הבוקר (שני) ביציאה הדרומית בעיר ומשם ימשיכו לבית המלון באזור המרכז. אלכסנדר סטנוייביץ' אמור לקיים שם שיחה קצרה לקראת המשחק, ורק אז יחשוף את ההרכב הראשון לשחקנים, כולל הוראות טקטיות אחרונות. גם השיחה הזאת אמורה להיערך במועד קרוב יחסית למשחק, לפני היציאה מהמלון, כדי לא לחשוף את ההוראות הטקטיות לשחקנים. חלק מההוראות לשחקנים יועברו באמצעות שיחות אישיות.
שחקני הקבוצה גילו היום כי נקנסו ב-1,000 יורו בעקבות הדלפות מחדר ההלבשה. השחקנים קיבלו על כך הודעה מההנהלה לאחר שהמאמן סטנוייביץ' כבר איים בשבוע שעבר כי הם עלולים לספוג את העונש הזה אם ההדלפות יימשכו. השחקנים התבשרו כי הקנס יירד ממשכורתם הקרובה.
סטנוייביץ' לא תרגל עד כה את ההרכב ובהתאם לכך הסביר בשיחות עם גורמים במועדון כי ידע שהדלפת המערך איתו הוא יעלה נגד מכבי תל אביב תפגע בקבוצה. לדברי גורמים במועדון, סטנוייביץ' כעס על הפרסומים האחרונים שחושפים את המערך שלו לפני משחקים. "זה לא קורה אצל היריבה, ולא יקרה גם אצלנו. אם צריך הוא יתרגל הרכב בכלל", אמר המאמן לסובבים אותו.
השחקנים כבר מודעים לחיסרון המשמעותי של יוסי בניון ומוחמדו אידריסו ואף שוחחו עליו בשיחות פנימיות לפני ואחרי האימונים. "יוסי יהיה חסר גם מבחינת המנהיגות, אידריסו הוא שחקן פיזי שחשוב מאוד בתוך הרחבה של היריב, אבל אם נתעסק עם זה, זה רק יפגע בקבוצה", הסביר שחקן בכיר בקבוצה. אחד משחקני הקבוצה הוסיף: "שמענו את התחזיות של הפרשנים, אבל זה לא מזיז לנו. יש לנו מספיק שחקנים טובים כדי שנוכל לצאת משם עם תוצאה טובה".
גוסטבו בוקולי ייכלל לראשונה בסגל, ואליו יחזור גם אוראל דגני שצפוי לפתוח בהרכב. המאמן התלבט עד אתמול בין שמעון אבוחצירא, עידן ורד או ויאם עמאשה, וקיבל את ההחלטה יחד עם עוזרו לאחר האימון. ההערכה היא שאם אבוחצירא יפתח, תורג'מן יוסט לעמדת הקשר השמאלי וחן עזרא ישחק בכנף ימין. "הכל פתוח, סטנוייביץ' שומר את הקלפים קרוב לחזה", אמר אחד השחקנים.
במקביל, במועדון החלו במכירת הכרטיסים לקראת המשחק מול הפועל רעננה (מוצ"ש, 19:30). כרטיס ליציע הדרומי וליציע המשפחות יעלה 45 שקלים, ליציע המזרחי 55 שקלים וליציע הכסף 65.
איך ייגמר המפגש הראשון העונה בין מכבי תל אביב למכבי חיפה?
רגיל (6) 77
19:30

בראונשוויג

פאדרבורן
אחרי פתיחת עונה בינונית, פאדרבורן בכושר מצוין וניצחה שלושה משחקי ליגה ברציפות. היא תפגוש את אחת הקבוצות החלשת בליגה ומועמדת לנצח.
יתרון (6) 128
20:30

אנאדולו אפס
(1+)

הפועל תל אביב
הטורקים לא נראו טוב במשחק הפתיחה מול מכבי תל אביב למרות שניצחו. הפועל תל אביב נראתה מעולה מול ברצלונה. המשחק יערך במונטנגרו והוא לא ממש ביתי של הטורקים.
יתרון (6) 194
21:15

פנאתינאיקוס

ברצלונה
(8+)
פאו נראתה טוב מול באיירן ופתחה ברגל ימין נגד קבוצה לא רעה. ברצלונה הובסה על ידי הפועל תל אביב ונראית כרגע קבוצה אבודה. פאו באואקה אמורה לדרוס אותה
מעל/מתחת שערים (2.5) (6) 213
21:30

הופנהיים
(2.5+)

פ.צ. קלן
שתי הקבוצות מרבות לספוג, והיחס אמנם לא מאוד גבוה אבל סיכויי התפיסה גבוהים. שלושה שערים לפחות
סך הכל שערים טווחים (2-3) (6) 271
22:00

אוסאסונה

חטאפה
כל משחקיה של חטאפה הסתיימו עם 2-3 שערים, כך גם המשחקים האחרונים של אוסאסונה. משחקי שתי הקבוצות הולכים לכיוון הזה, ונלך איתו גם הפעם
הערב: מכבי תל אביב נגד מכבי חיפה (20:50, ערוץ 1)
עדכון ראשון: 10:51