במכבי נתניה מאסו בציטוטים הנאמרים על ידי שחקנים ומובאים בעילום שם בכלי התקשורת. בימים האחרונים התרבו הפרסומים ובהם ביקורת המוטחת על ידי שחקנים שלא לייחוס וזאת בעקבות האיחור במשכורות, אי תשלום מענקי העלייה וכנגד צירוף שחקנים חדשים כמו רומאריו פירס, בחינת האפשרות שרודי חדד יצורף והדיבורים על כך שעודד גביש מועמד. כל אלה הולידו, כאמור, ביקורות עלומות שם מצד שחקנים מסוימים והדבר מכעיס מאוד את הבעלים אלי שגב ואת הצוות המקצועי.
הבוקר (חמישי), לפני האימון, הסביר עוזר המאמן שי הולצמן מה מתוכנן לשחקנים בתרגול ולפני שהחל האימון הוסיף: "דרך אגב, קראתי שיש כאן שחקנים שמצטערים על כך שהם במכבי נתניה. אז אני מודיע לכל מי שמצטער שהוא כאן, שהוא פשוט יכול להודיע עכשיו שהוא לא רוצה להיות כאן ולא רוצה לעשות את האימון עכשיו. אנחנו נשחרר את כל מי שלא רוצה להיות במכבי נתניה". כצפוי, שום שחקן לא הודיע שהוא מצטער שהוא במועדון ולא היה שום שחקן שביקש להיעדר מהאימון כיוון שחייבים לו כסף.
באימון שהיה ברובו טקטי, המשיך המאמן יוסי מזרחי לתרגל כמגן ימני את איאד אבו עביד ואת עידו לוי כבלם. רודי חדד התאמן הפעם בצד ונראה כי עוד רחוקה הדרך, אם בכלל, לצירופו.
יתרון (2) 65
18:30

בני הרצליה

מכבי רמת גן
(3+)
הרצליה חשבה שיצאה מהמשבר עם ניצחון על ראשל"צ, אך לאחר מכן הפסידה לטרפאני, והיא עדיין מתקשה מאוד לייצר רצף ניצחונות. ר"ג אחרי שני הפסדים למכבי ת"א והעמק והחזקות, והיא כבר הוכיחה השנה שהיא איכותית. כשהליין עם האורחת, שווה ללכת איתה
יתרון (2) 237
21:45

מונטנגרו
(1+)

קרואטיה
הקרואטים הבטיחו את מקומם במונדיאל כך שאין עליהם לחץ, מונטנגרו איבדה סיכוי להעפיל. למרות זאת, המונטנגרים מוכשרים מספיק כדי לאתגר את הקרואטים בבית ולא יפסידו הערב


