קובי דג'אני חתם רשמית בהפועל חיפה ועבר בבקרת התקציבים. גם אושרי רואש עבר בבקרה, והשניים יוכלו לעמוד לרשותו של ראובן עטר במשחק הקרוב מול מכבי נתניה.
בחיפה סיימו היום (שלישי) את כל העניינים הביורוקרטיים והעבירו את השניים בבקרה, זאת לאחר שהבעלים יואב כץ אישר את חוזהו של דג?אני והשחקן הצטרף רשמית לקבוצה.
למרות העברתו, בשלב זה לא נראה שעטר בונה על רואש כשחקן הרכב, וספק אם הוא כלל יקבל דקות במשחק הקרוב.
בחיפה מאוכזבים מהעובדה שהמשחק יתקיים בעכו ולא בסמי עופר זאת בשל השזרוע שעדיין לא הסתיים באיצטדיון בחיפה, אך למרות זאת בקבוצה יודעים שהם חייבים לנצח את נתניה. "למרות התוצאות במחזורים הראשונים יש כאן אווירה חיובית", אמר שחקן בקבוצה, "אנחנו מאמינים שאנחנו יכולים וצריכים לנצח ולהיראות טוב יותר. יש פה שחקנים טובים וזה הזמן שנוכיח את זה".
רגיל (7) 42
15:00

מ.ס אשדוד

הפועל ירושלים
אשדוד אמנם לא הפסידה תקופה ארוכה אבל גם לא מרבה לנצח במשחקים האחרונים שלה שמסתיימים בעיקר בתיקו. הפועל ירושלים בוודאי לא טובה ממנה, אבל הוכיחה שמסוגלת להסתדר הגנתית עם ההתקפות הטובות בליגה. קרב עיקש, האורחת תנצח פה
רגיל (7) 173
18:00

הפועל חיפה

עירוני טבריה
לא ברור מה מצב הסגל של טבריה שהודיעה שלא פחות מעשרה שחקנים שלה היו חולים במהלך השבוע. הפועל חיפה בתקופה לא טובה ומבחינתה זה משחק חשוב מאין כמותו כדי לצאת לדרך חדשה. ניצחון ביתי


