יתרון (5) 142
21:45

ריאל מדריד

אולימפיאקוס
(2+)
ריאל הובכה במשחק הראשון במשחק מול בולוניה והיא גם הפסידה לוולנסיה בסופר קאפ. נראה שהיא בדרך לעונה מאכזבת. אולימפיאקוס ניצחה את באסקוניה בחות. והיא אמורה להמשיך במומנטום הזה גם מול ריאל החלשה יחסית
רגיל (6) 77
19:30

בראונשוויג

פאדרבורן
אחרי פתיחת עונה בינונית, פאדרבורן בכושר מצוין וניצחה שלושה משחקי ליגה ברציפות. היא תפגוש את אחת הקבוצות החלשת בליגה ומועמדת לנצח.
יתרון (6) 128
20:30

אנאדולו אפס

הפועל תל אביב
(1+)
הטורקים לא נראו טוב במשחק הפתיחה מול מכבי תל אביב למרות שניצחו. הפועל תל אביב נראתה מעולה מול ברצלונה. המשחק יערך במונטנגרו והוא לא ממש ביתי של הטורקים.
יתרון (6) 194
21:15

פנאתינאיקוס

ברצלונה
(8+)
פאו נראתה טוב מול באיירן ופתחה ברגל ימין נגד קבוצה לא רעה. ברצלונה הובסה על ידי הפועל תל אביב ונראית כרגע קבוצה אבודה. פאו באואקה אמורה לדרוס אותה
מעל/מתחת שערים (2.5) (6) 213
21:30

הופנהיים
(2.5+)

פ.צ. קלן
שתי הקבוצות מרבות לספוג, והיחס אמנם לא מאוד גבוה אבל סיכויי התפיסה גבוהים. שלושה שערים לפחות
סך הכל שערים טווחים (2-3) (6) 271
22:00

אוסאסונה

חטאפה
כל משחקיה של חטאפה הסתיימו עם 2-3 שערים, כך גם המשחקים האחרונים של אוסאסונה. משחקי שתי הקבוצות הולכים לכיוון הזה, ונלך איתו גם הפעם
במ.ס. אשדוד עקבו בסוף השבוע בדאגה אחר מצבו של חאתם עבד אלחמיד שינחת הלילה בחצות בישראל. המגן שחש ברע אתמול ופונה לבי"ח בניקוסיה, יחזור הלילה לבית משפחתו בצפון וביום שני כבר נקבעו לו מספר בדיקות כדי לאבחן את הסיבות להרגשת העילפון שחש אמש. בנבחרת דאגו להטיס רופא עם חאתם עבד אלחמיד כדי שילווה אותו ארצה.
מאמן מ.ס. אשדוד ניר קלינגר היה בקשר טלפוני עם עבד אלחמיד ובמועדון העריכו הערב כי לא מדובר באירוע קרדיולוגי, ולכן בטוחים בקבוצה כי בימים הקרובים יוכל המגן לחזור לאימונים מלאים. "יש עוד הרבה זמן עד למשחק שלנו מול בית"ר ירושלים", אמרו באשדוד. "עד יום ראשון חאתם כבר יוכל לשחק".
יחד עם זה, יש לאשדוד את עופר ורטה שנחשב עד לא מזמן לאחד המגנים הימניים הטובים בארץ, כך שאם אלחמיד לא יוכל לשחק, יקבל ורטה את ההזדמנות לחזור לעמדה הטבעית שלו. במועדון היו גאים בהופעה של אופיר מרציאנו בין הקורות ושחקני הקבוצה שלחו לו הודעות עם ברכות על ההופעה המוצלחת. מנהל הקבוצה איציק תורג'מן ואביו של השוער ג'קי מרציאנו נסעו להיות לצידו בשעות שלפני המשחק. "זה היה הכי כיף בעולם לשמוע בשידור את המלים אופיר מרציאנו שוער מ.ס. אשדוד", התפייטו במועדון.
שחקני אשדוד ישובו מחר להתאמן לאחר חופשת סוף השבוע ואז גם יתברר אם רועי בקל יכול לשוב לאימונים מלאים. פציעה בגבו של הקשר אילצה אותו למנוחה מלאה של שבוע והוא ינסה לחזור לפעילות מלאה מחר. גם יא יא פטי היה פצוע בימים האחרונים ובאשדוד יכשירו אותו לשובה של הליגה בסוף השבוע.