מכבי תל אביב תקיים מחר (ראשון) ב-12 בצהריים מסיבת עיתונאים בה צפוי מיטש גולדהאר להודיע על מינויו של לואיג'י פאביט לנציגו במכבי תל אביב. גולדהאר הגיע הבוקר לישראל ביחד עם פאביט, שעובד תחתיו כמנהל בחברת סמארט סנטרס הקנדית. פאביט גם נרשם בהתאחדות לכדורגל כמורשה חתימה במכבי תל אביב וכפי שהדברים נראים, הוא יהיה זה שיחליף את ג'ק אנגלידיס במכבי תל אביב.
גולדהאר חיפש תקופה ארוכה מועמדים לתפקיד ושכר חברה בריטית שניסתה לאתר לו מועמד מתאים לתפקיד. הבעלים כבר סיכם עם מועמד אירופאי אך בשל מבצע צוק איתן, אותו מועמד החליט לוותר על ההגעה לישראל.
הערב הודיעה מכבי תל אביב כי מחר תקיים מסיבת עיתונאים בלי שהוסיפה מה יהיה תכנה. גם את דבר הגעתו של גולדהאר לישראל העדיפו במועדון לשמור בסוד ולא הוציאו הודעה רשמית על נחיתתו. מסיבת העיתונאים של מכבי מחר תהיה במקביל לאימון הבוקר שיערוך פאקו בקרית שלום לפני משחק הערב מול הפועל רעננה (20:25, ספורט 1). גולדהאר שיגיע למקום, ינצל את ההזדמנות כדי לשוחח עם השחקנים.
יתרון (7) 113
17:00

ברנלי
(2+)

ארסנל
הליין לא מקל על הסימון ובכל זאת, ההתקפה של ארסנל כל כך מוכשרת שלברנלי יהיה יותר מדי קשה לעצור אותה. גם בחלק ההגנתי האורחת עם יתרון עצום וממעטת לספוג. ארסנל ביותר משני שערים
רגיל (7) 181
18:30

הפועל פתח תקווה

בני סכנין
קשה מאוד לראות כאן פייבוריטית אמיתית, שתי הקבוצות די משלימות אחת את השנייה מבחינה הגנתית והתקפית. תיקו


