האווירה לקראת המשחק המרכזי בליגת העל ביום שני מתחממת כאשר מכבי חיפה תתארח בטדי אצל בית"ר ירושלים: עשרות אוהדים של חיפה הגיעו הבוקר (שבת) לאימון הקבוצה והשליכו רימוני עשן כדי לנסות ולדרבן את השחקנים לקראת המשחק החשוב. כזכור, בכוונת הקהל להחרים את המשחק בגלל מחלוקות לגבי מחירי הכרטיסים.
מי שנטשו את אימון הבוקר הם שמעון אבוחצירא ורובן ראיוס, אך השניים צפויים להיות כשירים. מוחמד כליבאת לא ייכלל בסגל בגלל פציעה. המתח בחדר ההלבשה של הירוקים לקראת פרסום הסגל עדיין קיים, כששלושה שחקנים בכירים שוב יעשו את דרכם ליציע. אוראל דגני, קובי מויאל ו-ויאם עמאשה מועמדים לחזור לסגל ובמקרה כזה ייתכן ששחקנים כמו מתן אוחיון וגוסטבו בוקולי ימצאו את עצמם בחוץ. ההרכב של סטנוייביץ' לא צפוי להשתנות, וזה אומר שדקל קינן ואדין צוצאליץ' ימשיכו לפתוח במרכז ההגנה, מיצ'ל ועטאא ג'אבר במרכז הקישור ואבוחצירא ומוחמדו אידריסו בהתקפה.
אוהדי חיפה שיגיעו למשחק יישבו ביציע הדרומי כאשר כ-3,000 כרטיסים הוצאו למכירה עבור הירוקים. לאוהדים שירכשו כרטיס ביום המשחק המחירים הינם 45 שקלים לנוער, חייל ונשים ו-90 שקל למבוגר. ברכישה מוקדמת העלות היא 50 שקל לנוער, חייל ונשים ו-100 למבוגרים.
יתרון (3) 199
20:00

ז'לגיריס קובנה
(1.5+)

פנאתינאיקוס
ז'לגיריס עוברת חודש רע, למרות הניצחון הענק על פרטיזן. היא הפסידה למכבי ואנאדולו וניצחה בקושי את פאריס. פאו אחרי ניצחון ענק על הפועל תל אביב ובמומנטום מרשים. היוונים ימשיכו את המומנטום
יתרון (3) 217
20:15

אל איתיחאד

נאסף קארשי
(2+)
מפגש במסגרת שלב הבתים של ליגת האלופות האסיאתית; אל איתיחאד הסעודית אמנם לא בשיא יציבותה העונה, אך היא מחזיקה בסגל איכותי בהרבה מהיריבה האוזבקית, שמתקשה מאוד במשחקי החוץ שלה לאחרונה.
יתרון (3) 224
20:30

באיירן מינכן
(6.5+)

הפועל תל אביב
מפגש קצוות. באיירן בעונה הכי חלשה שלה במפעל מזה שנים, בעוד הפועל תל אביב עדיין מובילה את הטבלה ובאה אחרי הפסד ביוון לפנאתינאיקוס. עבור האדומים זו הזדמנות נהדרת להתאושש מההפסד. הפועל תל אביב תנצח ומעל הליין
יתרון (3) 268
21:45

פאריס באסקטבול
(1.5+)

הכוכב האדום בלגרד
פאריס הייתה שווה ניצחון בכמה וכמה מהמשחקים האחרונים שלה שהסתיימו בהפסד. הכוכב האדום אמנם בצמרת אבל עוברת קצת ירידה ביכולת שלה לאחרונה. פאריס שווה ניצחון בבית שישים סוף לרצף ההפסדים שלה
רגיל (3) 279
22:00

תוניסיה

אוגנדה
משחק פתיחה בשלב הבתים של אליפות אפריקה. תוניסיה נחשבת לנבחרת מנוסה וחזקה משמעותית, עם רקורד היסטורי מושלם מול אוגנדה שחוזרת לטורניר לראשונה מאז 2019.


