הפועל חיפה תבדוק היום (חמישי) את מצבו הרפואי של הישאם כיוואן. הקשר, שנפצע במשחק אתמול נגד מכבי פתח תקוה (1:2) ובסיום המשחק חש כאבים בברך, נמצא בספק למשחק הפתיחה של ליגת העל נגד הפועל עכו. היום ייבדק מה מקור הכאבים.
פרט לפציעתו של כיוואן, בקבוצה היו מרוצים מהיכולת של השחקנים במהלך המחצית הראשונה וחילקו שבחים על העובדה שנכון לעכשיו על פי משחקי גביע הטוטו הקבוצה נראית מוכנה לליגה. "זה חשוב למועדון ולנו השחקנים שאנחנו מנצחים", אמר גל כהן. "אין ספק שכל ניצחון נותן לנו ביטחון ולקראת הליגה זה חשוב. אנחנו מתכוונים להגן על התואר. השנה יצא שגביע הטוטו מהווה הכנה ארוכה לליגה וכל הקבוצות לוקחות את המפעל ברצינות. אנחנו רוצים כל הזמן להמשיך ולהשתפר".
הפועל חיפה העפילה לחצי גמר גביע הטוטו
ארבעה אוהדים נקנסו באלף שקל על עישון בסמי עופר
לקראת המשחק נגד עכו אמר הבלם: "מלבד מכבי תל אביב, אני לא רואה קבוצה שתהיה מעל הליגה. אין משחק פשוט בליגה ואנחנו מתייחסים לכל משחק בצורה רצינית. נבוא מוכנים לעכו כדי להתחיל את הליגה ברגל ימין".
אוסיי מאוולי, שמגביר את קצב האימונים כדי להיכנס לכושר, רשם דקות בכורה ואף בישל, נתון ששימח את אנשי הקבוצה שרוצים לתת בטחון לחלוץ, כשגם מהראן לאלה שהראה שהוא בכושר טוב מאוד וטוסיין ריקטס שיחזור ממשחקיה של נבחרת קנדה ייאבקו על המקום בהרכב. מי שצפוי לבקש לעזוב הוא אמיר אבו ניל שמאוכזב ממעמדו ומרגיש שלא בונים עליו לעונה הקרובה. אבו ניל לא נכלל אתמול כלל בסגל ושחקנים שעלו מהנוער הועדפו על פניו. אבו ניל ככל הנראה יבקש למצוא לו קבוצה אחרת עד תום מועד חלון ההעברות.
מנצחת כולל הארכות (3) 318
23:08

דטרויט טייגרס

סיאטל מרינרס
במצב של 1:1 בסדרה ואחרי שני משחקי חוץ, דטרויט תארח את סיאטל הלא יציבה. היא תנסה והיא יכולה בביתה להשיג ניצחון ביתי חשוב.
יתרון (4) 183
19:45

גוג סוונדבורג
(4.5+)

מגדבורג
מגדבורג פתחה מצוין את ליגת האלופות והיא עם שלושה ניצחונות, אבל לשחק בדנמרק יהיה לה קשה מאוד. גם אם תנצח, ספק אם זה יהיה בהפרש גדול.
יתרון (4) 261
21:05

הפועל תל אביב

מכבי תל אביב
(8+)
הפועל תל אביב פייבוריטית ברורה במשחק הזה ובצדק, עם עליונות ויתרון בכל עמדה על מכבי תל אביב שפתחה רע את העונה החדשה. אבל הצהובים יבואו לשחק קודם כל על כבודם, וזה יספיק להם כדי לפחות לעמוד בליין