מכבי פתח תקוה החתימה היום (שישי) את החלוץ עוז פרץ לשנתיים נוספות. השחקן הצעיר, שבלט בתום העונה במאבקי ההישרדות של הקבוצה, החזיק בחוזה לעונה נוספת ובפתח תקוה החליטו להאריך את ההתקשרות כדי שלא יהפוך לשחקן חופשי בתום העונה. את השחקן מייצגים שלומי בן עזרא וגלעד קצב. "אני שמח להמשיך שלוש שנים נוספות במכבי פתח תקוה ומקווה להצליח", אמר השחקן בן ה-20, שכבש 21 שערים בעונה שעברה, בהם אחד במדי הקבוצה הבוגרת, ב-0:5 על מ.ס. אשדוד.
הקשר ההולנדי דונובן דייקמן חזר להולנד ובמועדון הודיעו לו שאין החלטה לגביו והבטיחו לתת לו תשובה סופית ביום ראשון. בינתיים, ייבדקו מועמדויות של שחקנים נוספים. גם אופציית משה אוחיון לא ירדה סופית מהפרק.
יתרון (6) 36
13:15

הפועל חולון

מכבי רמת גן
(7+)
חולון נראתה לא טוב מול גליל עליון למרות הניצחון, כשהיא עדיין זוכרת את התבוסה למכבי. רמת גן אחרי ניצחון מרשים על נס ציונה, ורוצה להמשיך במומנטום. יהיה לה קשה לנצח, אבל הליין גבוה מדי
רגיל (6) 64
15:00

מ.ס. כפר קאסם

עירוני מודיעין
המארחת מגיעה עם הרבה ביטחון אחרי ניצחון חשוב בחוץ על הפועל ר"ג. האורחת היא אחת מקבוצות החוץ החלשות בליגה. כפר קאסם תדע לשמור על המומנטום ולנצח גם כאן


