מיטש גולדהאר יחליט בקרוב אם לצרף למכבי תל אביב שחקן זר חמישי. אם מכבי תל אביב היתה עוברת את מאריבור ומבטיחה לעצמה בוודאות מקום בשלב הבתים של הליגה האירופית, קרוב לוודאי שהצוות המקצועי של הקבוצה כבר היה מקבל את האור הירוק לצרף זר נוסף. מאחר ומכבי הודחה ולא ברור אם תעבור את אסטרס טריפוליס בפלייאוף הליגה האירופית, מעדיף גולדהאר להמתין עם ההחלטה ולהסתמך על הסגל הקיים.
אם הצהובים ייכשלו במשימה ויודחו מאירופה כבר בסוף החודש, ספק גדול אם הבעלים יסכים לצרף זר נוסף, מה גם שבשלב זה ניקולה מיטרוביץ' וגונסאלו גארסיה עוד לא מצאו קבוצות ומכבי צריכה לשלם להם על פי חוזיהם. אם הבעלים יסכים לצרף זר נוסף, הוא יהיה לתפקיד המגן השמאלי או הקשר האחורי. מכבי תל אביב תוכל לצרף זרים גם אחרי שתדע אם הצליחה לעבור את טריפוליס, וקרוב לוודאי שההחלטה של הבעלים תהיה ביחס למשחקים מול היוונים.
גל אלברמן ערך היום אימון מלא ואחרי זמן ממושך יחזור לסגל הקבוצה במשחק הביתי בגביע הטוטו מחר (שבת, 20:30, 5+לייב) במושבה מול הפועל רעננה. כזכור, אלברמן נפצע במשחק הראשון במאריבור, אבל התברר כי אינו סבל מקרע בשריר כך שאחרי שהכאבים הסתיימו הוא הצליח לחזור בצורה מהירה יחסית למגרשים, אם כי מחר הוא לא אמור לפתוח בהרכב. דור פרץ הצעיר ששיחק מצוין בהופעת הבכורה שלו בהרכב ביום שלישי מול מכבי נתניה, אמור להיות בהרכב כקשר אחורי גם מחר. כהרגלו, המשיך אוסקר גרסיה לא לחלק רמזים על ההרכב הצפוי מחר.
שחקני הנבחרת הצעירה דור מיכה, בן רייכרט וברק לוי שבו היום להתאמן וקיבלו מחמאות על הניצחון של הנבחרת. מיכה זכה לפרגון מיוחד מחבריו אחרי שבישל במשחק את שני השערים לאופיר מזרחי. השחקנים בירכו גם את מהראן ראדי לו נולד שלשום בן. ראדי עזב את המגרש בנתניה ביום שלישי בלילה ומיהר לחדר הלידה ורק הבוקר ראו אותו השחקנים בפעם הראשונה כאב טרי.
הרכב משוער: חואן פאבלו, יובל שפונגין, איתן טיבי, שרן ייני, עמרי בן הרוש (יואב זיו), דור פרץ, מהראן ראדי, נוסא איגייבור, ערן זהבי, עדן בן בסט, ראדה פריצה (ברק בדש).
אחרי התיקו המאופס בבלומפילד מול הפועל תל אביב, תתייצב מחר הפועל רעננה למבחן השני שלה לקראת הליגה, הפעם מול האלופה מכבי תל אביב. בצוות המקצועי של הקבוצה קיימת שביעות רצון מהמפגש מול האדומים. עם זאת, ברעננה מקווים שאחרי לא מעט החחמצות במשחק ביום רביעי, הפעם התקפת הקבוצה תהיה מרוכזת יותר ותנצל את ההזדמנויות אליהן הקבוצה תגיע.
המאמן חיים סילבס צפוי לערוך ארבעה שינויים בהרכב, לעומת זה שפתח ביום רביעי. עדי נמני ויקיר שינה סובלים ממתיחות ואת מקומם בהרכב יתפסו יוגב לרמן ולואי טהא. בעמדת החלוץ יערוך את הבכורה שלו החלוץ אוונס במקומו של סער בנבנישתי. בנוסף, גיא ליפקה יפתח בקישור על חשבון של אלי בבייב.
הרכב משוער: אריק ינקו, לואי טהא, יוגב לרמן, יניב לביא, עמנואל אמבולה, גיא ליפקה, בן בנימין, שניר שוקר, אוואנס קאנגווה, אנתוני נווקאמה, ממדו צ'אם.
יתרון (5) 150
21:30

אולימפיה מילאנו
(3+)

מונאקו
משחק ראשון למילאנו בביתה. מונאקו גילתה חוסר יציבות במשחקיה עד כה. לדעתנו יהיה משחק צמוד והיתרון בווינר למילאנו משחק לטובתה.
יתרון (5) 192
21:45

פאריס באסקטבול

וירטוס בולוניה
(4+)
פאריס נראתה מצוין נגד מכבי תל אביב, אך נראתה נורא נגד לה מאן ופנר, כך שהיא לא יציבה. וירטוס ניצחה את ריאל, והפסידה לוולנסיה, אך התאוששה בליגה מול נאפולי. וירטוס נראית כרגע איכותית יותר והליין איתה
יתרון (5) 243
21:45

בלארוס
(3+)

דנמרק
למרות היחסים, הפערים בין הנבחרות מאוד גדולים. בשילוב העובדה שבלארוס לא מארחת בביתה אלא במגרש ניטרלי, וכשההגנה הדנית לא ספגה במשחקים האחרונים שלה אפילו שער אחד, האורחת יכולה להביס כאן
רגיל (5) 300
21:45

קפריסין

בוסניה-הרצגובינה
נבחרת קפריסין לא בתקופה טובה ולא הצליחה לנצח בחמשת המשחקים הקודמים. עבור בוסניה אלו נקודות שאסור לה לפספס. היא איכותית קצת יותר, ותנצח כאן
סך הכל שערים טווחים (2-3) (6) 248
21:45

בלגיה

צפון מקדוניה
בלגיה כבשה המון במשחקים האחרונים שלה, ועושה רושם שההתקפה הבלגית חזרה לעצמה אחרי תקופה מאוד לא טובה של הנבחרת הזו. נגד צפון מקדוניה היא לא צפויה לאתגר גדול. ארבעה שערים לפחות גם כאן