במכבי נתניה יכולים לנשום לרווחה אחרי שהבוקר (חמישי) הגיע סוף סוף השחרור הבינלאומי של הבלם הרומני כריסטיאן סרגי. אוצלול גלאץ, הקבוצה האחרונה בה שיחק סרגי, סירבה לשחרר אותו ובנתניה כבר חששו שיילכו לתהליך ארוך במוסדות המשפטיים של פיפ"א.
סרגי טען כי מגיע לו השחרור מאחר שאוצלול לא שילמה לו חמש משכורות והיום כאמור נתניה קיבלה את מבוקשה והיא תוכל לרשום אותו כעת כשחקן מן המניין. סרגי שיחק מול מכבי תל אביב ביום שלישי כזר נבחן ובכל מקרה במכבי נתניה משוכנעים כי הצליחו עם הבלם שאולי אינו מספיק גבוה, אבל נחשב לשחקן מאוד מהיר ובעל מיקום וקריאת משחק מצויינים.
עמית בן שושן ממשיך להתאמן בשורות נתניה והיום שוב עדכן כי אין לו כרגע הצעות נוספות. החלוץ כזכור כבר חתום על חוזה בקבוצה, מה שיחייב את נתניה לעמוד בו והבעלים אלי שגב יצטרך למצוא את הדרך כדי להשאיר אותו במועדון. עומר צלישר ועידו לוי ממשיכים להיעדר מאימונים עקב פציעות, אם כי לוי עשוי להיות כשיר לפתיחת העונה בליגה.
רגיל (7) 39
14:30

אסטון וילה

נוטינגהאם
אחרי רצף מרשים של שמונה ניצחונות אסטון וילה נעצרה במחזור האחרון מול ארסנל מוליכת הטבלה. נוטינגהאם מגיעה במומנטום שלילי של שלושה הפסדים רצופים. האיכות והכושר בין הקבוצות ברורים ונראה שאסטון וילה קיבלה יריבה נוחה על מנת לחזור למסלול הניצחונות
רגיל (7) 115
17:00

וולבס

ווסטהאם
למרות שווסטהאם בכושר רע, וולבס נראית בדרך הבטוחה לירידה. הפטישים ינצלו את ההזדמנות לנשום מעט.
רגיל (7) 213
19:30

אלצ'ה

ויאריאל
ויאריאל קבוצה עדיפה התקפית (31 שערים), ואחרי הניצחונות האחרונים שלה, היא פייבוריטית ברורה.


