במכבי תל אביב מנהלים מגעים עם איש העסקים אלדד פרי על הפיכתו לספונסר הראשי של המועדון בעונה הקרובה. מכבי פתחה השבוע באופן רשמי את העונה בגביע הטוטו כששוב אין ספונסר ראשי על חזית חולצות השחקנים. מיטש גולדהאר לא מוכן למכור בזול את החולצה וגם לא לכל אחד, אבל באחרונה מתנהלים מגעים רציניים עם איש העסקים אלדד פרי שלדברי גורמים במכבי תל אביב מוכן לשלם סכום גבוה תמורת הקשר עם המועדון.
יתרון (5) 124
19:15

אנאדולו אפס
(5.5+)

ריאל מדריד
אנאדולו בעונת בלהות, אך היא ניצחה את ברצלונה במשחק הבית האחרון שלה. עם זאת, ריאל נראית מצוין בחודש האחרון, אחרי ניצחון על המוליכה הפועל תל אביב. הבלאנקוס במומנטום אותו הם ימשיכו פה מול קבוצה נחותה
יתרון (5) 218
21:00

הפועל ירושלים

ונציה
(9+)
הפגרה לא באה בזמן להפועל ירושלים שיצאה אליה במומנטום אדיר. ונציה נראית טוב גם כן העונה אבל דומיננטית יותר בבית מאשר בחוץ. אפשר לראות את המשחק הזה איכשהו הופך צמוד. ונציה תעמוד בליין
יתרון (5) 228
21:05

הפועל תל אביב

ליון-וילרבאן
(14.5+)
ןילרבאן היא אחת הקבוצות החלשות ביורוליג. הפועל תל אביב אחרי ההפסד לריאל מדרייד אחרי מנוחה קצרה, מועמדת להביס בקלות.
למעשה, השיחות היו מאוד אינטנסיביות בימים שג'ק אנגלידיס עוד היה במועדון. שבוע לפני עזיבתו לפאוק סלוניקי היה צריך אנגלידיס לקדם את העסקה כאשר המתווה עליו סוכם עקרונית הוא חוזה רב שנתי שאמור היה להעניק למכבי תל אביב סכום ממוצע של 1.8 מיליון שקל בעונה. הסכום היה אמור לגדול במידה שמכבי תל אביב היתה מעפילה לליגת האלופות.
עזיבתו של אנגלידיס הקפיאה את המגעים מול פרי אבל במכבי תל אביב היה מי שאמר היום שעדיין קיים קשר בין הצדדים ושאם גולדהאר יחליט ללכת על העסקה, היא תצא לפועל.
פרי רכש הקיץ את הפועל מרמורק ויזרים לתקציבה בעונה הקרובה 1.6 מיליון שקל. בעונה שעברה הוא היה הספונסר של בית"ר ירושלים ושילם על כך מיליון שקל. הוא גם סייע בעונה הקודמת למכבי שעריים ולקבוצת הכדוריד של העיר רחובות וכן הזרים כספים לאליצור רמלה נשים בכדורסל.
אלדד פרי סירב להגיב לידיעה.




