ג'ואון אושאניווה, מגינה הניגרי של מ.ס אשדוד, שב לארץ אחרי חופשה ארוכה לה זכה בעקבות השתתפותו במונדיאל. השחקן ממתין כעת להתפתחויות לגביו, ומקווה שיחד עם הקבוצה, שסוכניו ימצאו עבורו קבוצה באירופה. אושאניווה סיפר לשחקניו באשדוד: "זו הייתה חוויה יוצאת דופן בברזיל, במיוחד כששחקתי מול מסי. עכשיו צריך למנף את הקריירה ולעבור לקבוצה באירופה".
כאמור, גם באשדוד רוצים למכור את השחקן ולהרוויח לא מעט אחרי שרכשו אותו בסכום נמוך. בכל מקרה מי שאמור למלא את משבצת המגן השמאלי בעונה הקרובה הוא אמיר בן שמעון, כשלקבוצה חזר גם רחמים צ'קול. באשדוד ממתינים להחלטות לגבי המשחק מחר מול הפועל באר שבע, אבל המאמן ניר קלינגר קיים הבוקר אימון כרגיל.
הרכב משוער: אופיר מרציאנו, חאתם עבד אל חמיד, יא יא פטי, מיקי סירושטיין, אמיר בן שמעון, אלכסנדר דוידוב, רועי בקל, גדי קינדה, מיכאל אוחנה, מורד אבו ענזה, ירו בלו.
יתרון (3) 88
19:45

קיירט אלמאטי
(3+)

ריאל מדריד
חקני קייראט צפויים להילחם על כל כדור במשחק , שלחלקם הוא הכי גדול בקריירה, וגם אם יפסידו — הסיכוי לתבוסה גדולה נמוך.
יתרון (3) 125
20:45

אנאדולו אפס

מכבי תל אביב
(8+)
מכבי פותחת את העונה כשהיא מאוד נחלשה, ועם לא מעט בעיות מובנות בסגל. אנאדולו איכותית מאוד, ולמרות שהמשחק בפודגוריצה, הטורקים ירצו לשלוח מסר. שווה ללכת עם הטורקים