קלושים הסיכויים לכשירותו של גל אלברמן לקראת משחק הגומלין מול מאריבור במוקדמות ליגת האלופות בשבוע הבא. הבוקר (שבת) התקשה קשר מכבי תל אביב להתאמן ונראה כי לא יוכל להתגבר עד יום שלישי על המתיחה בשריר הירך שהתפתחה תוך כדי המשחק בסלובניה. דן איינבינדר מועמד לפתוח בהרכב במקרה כזה, אם כי גם ייתכן ששרן ייני יוסט לעמדת הקשר האחורי ועומרי בן הרוש או יואב זיו ישחקו במשבצת המגן השמאלי.
אחרי יום מנוחה, חזרו הצהובים להתאמן בקרית שלום כשמרבית השחקנים זכו להשכמה מוקדמת בגלל האזעקות בשש בבוקר. שער ההפסד בסלובניה בתוספת הזמן של המשחק עדיין צורב לחלק מהשחקנים. אחד מהם אמר: "צריך לשכוח את זה מהר ולהתרכז בעבודה בגומלין. למרות שזה כואב, אנחנו עדיין חזק בתמונה, ולאוהדים שיגיעו לקפריסין תהיה הרבה משמעות".
כ-500 אוהדים נענו בינתיים לקריאה של השחקנים ורכשו כרטיסי טיסה מסובסדים לאי השכן ב-250 יורו. יש כאלה שעדיין מנסים להשיג דיל שיכלול גם נופש קצר בקפריסין, אבל מרביתם יגיעו בטיסת הצהריים ביום שלישי וישובו ארצה מיד בסיום המשחק.
רגיל (7) 138
17:15

סביליה

אוסאסונה
סביליה אחרי שני הפסדי חוץ בליגה, אך היא חוזרת הביתה, במגרש בו היא ניצחה 1:4 את ברצלונה. היא מאוד לא יציבה, אך היא טובה יותר מאוסאסונה, שנראית רע מאוד כבר חודש. המארחת אמורה לנצח
יתרון (7) 149
17:30

בני סכנין
(1+)

מכבי חיפה
מכבי חיפה מחפשת ניצחון שיוציא אותה מהמשבר ויעצור רצף של שישה משחקים ללא ניצחון. את שני המשחקים האחרונים חיפה סיימה עם איבוד נקודות בתוספת הזמן, הפעם זה לא יקרה - חיפה מעל גול
רגיל (7) 172
18:30

מכבי נתניה

מכבי בני ריינה
ריינה מסתמנת כאחת החלשות בליגה ולפיכך מועמדת לירידה. עם הקהל הביתי הרב שלה, מכבי נתניה שבכושר מצוין יכולה לנצח בגדול.


