בני סכנין מעוניינת בחלוצה של הפועל באר שבע תומר סוויסה. בסכנין מודעים לכך שהם חייבים שחקן חיזוק נוסף בחלק הקדמי כשסוויסה עומד כעת בראש רשימת המועמדים של המאמן גיא לוי. בסכנין כבר פנו להפועל באר שבע שמחזיקה בכרטיס השחקן של סוויסה, למרות שהשחקן לא בתכניות המקצועיות של הקבוצה מהדרום. בשלב זה ישנם פערים די גדולים בין המועדונים לגבי סכום השחרור והאפשרות שסוויסה יעבור לסכנין. אגב שמו של סוויסה הוזכר מתחילת הקיץ גם בהפועל חיפה שמחפשת גם היא חלוץ כעת. מלבד סוויסה, בסכנין מחכים לראות מה יחליטו במכבי חיפה לגבי איסמעיל ריאן, אותו רוצים מאוד בקבוצה ומאמינים שהוא יוכל לרשום עונת פריצה במדיה, כפי שעשה מוחמד כליבאת.
בנוסף, ממשיכים בסכנין בניסיונות להנחית מגן שמאלי בסכנין. המשא ומתן עם איגור יובאנוביץ' הקרואטי ממשיך ורק אם הוא לא יגיע יפנו בקבוצה לאופציות אחרות, ביניהן גם אורי שטרית וחיים מגרלשווילי או מגן זר אחר. למרות שעלי עוסמאן שיחק לפרקים במהלך מחנה האימון כמגן שמאלי, בקבוצה מציינים שבשלב זה דווקא מוחמד זבידאת שרשם מחנה אימון נהדר עשוי למלא את התפקיד בעמדה זו במידת הצורך.
יתרון (7) 113
17:00

ברנלי
 (2+)

ארסנל 
 
הליין לא מקל על הסימון ובכל זאת, ההתקפה של ארסנל כל כך מוכשרת שלברנלי יהיה יותר מדי קשה לעצור אותה. גם בחלק ההגנתי האורחת עם יתרון עצום וממעטת לספוג. ארסנל ביותר משני שערים
רגיל (7) 181
18:30

הפועל פתח תקווה
 

בני סכנין 
 
קשה מאוד לראות כאן פייבוריטית אמיתית, שתי הקבוצות די משלימות אחת את השנייה מבחינה הגנתית והתקפית. תיקו



