במכבי חיפה סופרים את הימים עד פתיחת 2014/15, אז יוכלו להציג לראווה את הבית החדש שלהם: אצטדיון סמי עופר. היום (שני) הרימו ראש העיר חיפה יונה יהב ומנכ"ל חברת החשמל את השלטר וחיברו את האצטדיון המדובר לקו המתח הגבוה של חברת החשמל, ובכך, למעשה, עשו צעד נוסף אל עבר הארץ המובטחת.
הקו מזין את מערכת התאורה המתקדמת שהותקנה באצטדיון, אשר כוללת בין היתר כ-200 פנסי תאורה המאירים את כר הדשא. עוצמת התאורה מפוזרת באופן שווה בכל שטח כר הדשא תוך שימוש בטכנולוגיה מתקדמת מחו"ל. הדשא חולק למאות משטחים קטנים, כשכל אחד מהם מואר בנפרד על פי התקנים המתקדמים של אופ"א ופיפ"א, מה שיאפשר שידור משחקים ואירועים בטכנולוגיית HD ובטכנולוגיית תלת מימד שצפויה להיכנס לשימוש מסחרי בעתיד.
יונה יהב אמר: "תודה לאנשי חברת החשמל על שיתוף הפעולה המקצועי שאפשר את בניית האצטדיון המתקדם בארץ והמודרני באירופה, שיעניק חווית צפייה שטרם נראתה בישראל בין היתר בזכות מערכת התאורה המתקדמת מסוגה. לפני מספר שבועות קיבל האצטדיון טופס ארבע שאפשר את חיבורו לקו המתח הקבוע של חברת החשמל ובכך אנו משלימים את ההכנות לפתיחתו של האצטדיון".
רגיל (3) 155
20:00

אייבר

אלצ'ה
משחק גביע בין אייבר מהליגה השנייה שנמצאת עמוק במאבקי ההשרדות בליגה נגד אלצ'ה העולה החדשה לליגה הראשונה שפתחה את העונה בצורה חיובית. אני חושב שאלצ'ה מגיעה במומנטום חיובי ובדריכות למשחק הגביע בעוד שאייבר עלולה להיות מושפעת ממאבקי הירידה שלה בליגה
רגיל (3) 254
21:30

סט. גאלן

סיון
על אף החיסורים והמומנטום של סיון, סט. גאלן נחושה לשמור על מעמדה בצמרת ולא לאבד נקודות בביתה.
יתרון (3) 298
22:00

קרדיף
(1+)

צ'לסי
קרדיף בליגה השלישית ופערי הרמות כאן גבוהים, אך יתרון הביתיות כן יבוא כאן לידי ביטוי. הרוטציה של צ'לסי תספיק לה כדי לנצח ולהעפיל אבל קרדיף לא תובס
יתרון (3) 324
22:00

גוואדלאחרה
(3+)

ברצלונה
המארחת מגיעה מתחתית הליגה השלישית בספרד כשהיא מועמדת לרדת לליגה הרביעית. ברצלונה, גם בהרכב שלישי שלה, צריכה להביס כאן ביותר משלושה שערים


