ברחבי עולם הספורט ממשיכים להתגייס לצידם של תושבי עזה, ואמש (שני) פורסם ביוון שפנרבחצ'ה ואולימפיאקוס יתרמו את כל הכנסותיהן ממשחק הידידות שיקיימו ב-16 באוגוסט למאמצי השיקום של רצועת עזה אחרי מבצע צוק איתן.
כזכור, אתמול כתב קפטן נבחרת בוסניה אמיר ספאחיץ' בדף הפייסבוק שלו: "אלוהים היקר, אנא עזור לאחינו הפלסטינים והגן עליהם מהרשע שמדכא אותם במשך שנים ומשפיל אותם. כל העולם ניצב בשקט מול זוועות היומיום".
בנוסף, במהלך המונדיאל דווח גם כי שחקני נבחרת אלג'יריה, שהעפילו לשמינית הגמר במונדיאל החולף, תרמו את כספי הזכייה שלהם, על סך 5.25 מיליון ליש"ט, לתושבי עזה. החלוץ של אלג'יריה, איסלם סלימאני, אמר אז: "הם צריכים את הכסף יותר מאיתנו".
רגיל (3) 155
20:00

אייבר

אלצ'ה
משחק גביע בין אייבר מהליגה השנייה שנמצאת עמוק במאבקי ההשרדות בליגה נגד אלצ'ה העולה החדשה לליגה הראשונה שפתחה את העונה בצורה חיובית. אני חושב שאלצ'ה מגיעה במומנטום חיובי ובדריכות למשחק הגביע בעוד שאייבר עלולה להיות מושפעת ממאבקי הירידה שלה בליגה
יתרון (3) 298
22:00

קרדיף
(1+)

צ'לסי
קרדיף בליגה השלישית ופערי הרמות כאן גבוהים, אך יתרון הביתיות כן יבוא כאן לידי ביטוי. הרוטציה של צ'לסי תספיק לה כדי לנצח ולהעפיל אבל קרדיף לא תובס


