בעוד בשדרה הניהולית של הפועל תל אביב סוער, ממתינים לראות אם עומר דמארי יסגור סופית באוסטריה וינה. אף על פי שכל התנאים בין המועדונים סוכמו וישנה הסכמה מצד החלוץ לעבור, עדיין אין סיכום בינו לבין אוסטריה וינה. דמארי דורש 400 אלף יורו בשנתיים הראשונות ובשנתיים הנוספות 290 אלף יורו, ו-וינה מכונה לשלם כ-350 אלף יורו לארבע עונות. הבעיה היא כרגע מבחינת המיסוי באוסטריה ולכן עדיין אין הסכם סופי בין הקבוצה לשחקן. נראה כי היום הזה יהיה הקריטי ביותר בעסקה זו. אי הסכמה היום, ואוסטריה ככל הנראה תרד מהאופציה להחתים את החלוץ חרף כל המאמצים והעובדה שכבר מרבית התנאים סוכמו. עם זאת, כל הגורמים מעריכים כי דמארי יסגור את תנאיו שם. דמארי הודיע להפועל תל אביב שייצא עם הקבוצה למשחק הגומלין נגד אסטנה בקפריסין. כרגע בסביבת החלוץ אומרים כי כל עוד אין התקדמות במשא ומתן בינו לבין האוסטרים הוא ישחק עם הפועל תל אביב בגומלין.
לגבי שאר הסגל כרגע, בהפועל תל אביב טוענים כי מלבד דמארי אף שחקן לא יעזוב, כולל בריאן חרסיסיץ', ששמו נקשר למכבי פתח תקווה בימים האחרונים. בהפועל כועסים מאוד על רן בן שמעון ועל הניסיונות שלו להעביר לפתח תקווה את חרסיסיץ ודני עמוס: "הוא משגע גם את בריאן וגם את דני עמוס בצורה שיטתית. נמאס מההתנהגות הזו", אמרו במועדון. יתרה מכך, בהפועל טוענים כי בשיחה בין חרסיסיץ למנהל המקצועי איל ברקוביץ השחקן כלל לא הביע רצון לעזוב את המועדון.
בהפועל תל אביב עושים מאמצים למצוא תחליף ראוי לעזיבה המסתמנת של דמארי. שמם של דודו ביטון ושל תומר סוויסה עלה בקבוצה, אך בשלב זה מדובר בגישושים בלבד אצל שני השחקנים. בבד ובד בהפועל תל אביב גם בוחנים זר בעמדת החלוץ, אך עד שדמארי לא יימכר סופית הפועל לא תיכנס למשא ומתן רציני עם אף מועמד. בנוסף, בתחילת שבוע הבא אמור לנחות קשר ברזילאי למבחנים ואם ירשים יחתום בקבוצה.
רגיל (6) 77
19:30

בראונשוויג

פאדרבורן
אחרי פתיחת עונה בינונית, פאדרבורן בכושר מצוין וניצחה שלושה משחקי ליגה ברציפות. היא תפגוש את אחת הקבוצות החלשת בליגה ומועמדת לנצח.
יתרון (6) 128
20:30

אנאדולו אפס

הפועל תל אביב
הטורקים לא נראו טוב במשחק הפתיחה מול מכבי תל אביב למרות שניצחו. הפועל תל אביב נראתה מעולה מול ברצלונה. המשחק יערך במונטנגרו והוא לא ממש ביתי של הטורקים.
יתרון (6) 194
21:15

פנאתינאיקוס

ברצלונה
(8+)
פאו נראתה טוב מול באיירן ופתחה ברגל ימין נגד קבוצה לא רעה. ברצלונה הובסה על ידי הפועל תל אביב ונראית כרגע קבוצה אבודה. פאו באואקה אמורה לדרוס אותה
מעל/מתחת שערים (2.5) (6) 213
21:30

הופנהיים
(2.5+)

פ.צ. קלן
שתי הקבוצות מרבות לספוג, והיחס אמנם לא מאוד גבוה אבל סיכויי התפיסה גבוהים. שלושה שערים לפחות
סך הכל שערים טווחים (2-3) (6) 271
22:00

אוסאסונה

חטאפה
כל משחקיה של חטאפה הסתיימו עם 2-3 שערים, כך גם המשחקים האחרונים של אוסאסונה. משחקי שתי הקבוצות הולכים לכיוון הזה, ונלך איתו גם הפעם