מכבי תל אביב תפגוש את סנטה קולומה מאנדורה בסיבוב המוקדמות השני של ליגת האלופות. אלופת אנדורה עברה את בנאנטס ירבאן הארמנית בסיום דרמה גדולה במשחק הגומלין ביניהן והיא תפגוש את הצהובים בפעם השנייה, אחרי שהשתיים התעמתו במוקדמות גביע אופ"א ב-2007.
סנטה קולומה ניצחה במשחק הראשון 0:1 - הניצחון השני אי פעם של קבוצה מאנדורה באירופה אחרי ה-0:1 הסנסציוני על מכבי תל אביב לפני שבע שנים (הצהובים ניצחו 0:4 בגומלין). הערב (שלישי) היא פיגרה 3:1 ועמדה בפני הדחה, אלא שחמש דקות בתוך תוספת הזמן השוער אלוי קסאלס עלה לעזרת ההתקפה וכבש שער שצימק ל-3:2. התוצאה הזו הספיקה לקבוצה מאנדורה לעלות בזכות שערי חוץ.
סנטה קולומה כמובן עלתה שלב בפעם הראשונה בתולדותיה והיא כאמור תפגוש את מכבי תל אביב. האלופה הישראלית תארח את המשחק הראשון ב-15 ביולי, והגומלין יתקיים שבוע לאחר מכן באנדורה. המנצחת תעלה לסיבוב המוקדמות השלישי ומאוחר יותר יתקיים הפלייאוף.
השחקנים הבולטים של סנטה קולומה הם הבלם הוותיק אידלפונס לימה, הקשר ג'ובנאל ששיחק בעבר באלאבס, רקראטיבו דה הואלבה וטנריפה, הקשר הספרדי מארק פוז'ול ובן ארצו, החלוץ איבן פארה.
רגיל (2) 126
19:30

טורינו

קומו
שתי הקבוצות עם 11 תוצאות תיקו משותפות אחרי 11 מחזורים, קומו עשתה 6 כאלו, טורינו 5. שתיהן מגיעות בפורמה זהה למשחק הזה ובסך הכל מדובר בשתי קבוצות מאוד דומות. תיקו
יתרון (2) 300
22:00

מנצ'סטר יונייטד

אברטון
(1+)
יונייטד יצאה לפגרה בכושר טוב בסך הכל, עם חמישה משחקים ללא הפסד והתקפה שכובשת לא מעט. אברטון מתקשה מאוד בחוץ העונה, ובאולד טראפורד היא מתקשה באופן מסורתי. המארחת תנצח כאן ביותר משער אחד
