רגיל (6) 77
19:30

בראונשוויג

פאדרבורן
אחרי פתיחת עונה בינונית, פאדרבורן בכושר מצוין וניצחה שלושה משחקי ליגה ברציפות. היא תפגוש את אחת הקבוצות החלשת בליגה ומועמדת לנצח.
יתרון (6) 128
20:30

אנאדולו אפס

הפועל תל אביב
הטורקים לא נראו טוב במשחק הפתיחה מול מכבי תל אביב למרות שניצחו. הפועל תל אביב נראתה מעולה מול ברצלונה. המשחק יערך במונטנגרו והוא לא ממש ביתי של הטורקים.
יתרון (6) 194
21:15

פנאתינאיקוס

ברצלונה
(8+)
פאו נראתה טוב מול באיירן ופתחה ברגל ימין נגד קבוצה לא רעה. ברצלונה הובסה על ידי הפועל תל אביב ונראית כרגע קבוצה אבודה. פאו באואקה אמורה לדרוס אותה
מעל/מתחת שערים (2.5) (6) 213
21:30

הופנהיים
(2.5+)

פ.צ. קלן
שתי הקבוצות מרבות לספוג, והיחס אמנם לא מאוד גבוה אבל סיכויי התפיסה גבוהים. שלושה שערים לפחות
סך הכל שערים טווחים (2-3) (6) 271
22:00

אוסאסונה

חטאפה
כל משחקיה של חטאפה הסתיימו עם 2-3 שערים, כך גם המשחקים האחרונים של אוסאסונה. משחקי שתי הקבוצות הולכים לכיוון הזה, ונלך איתו גם הפעם
סוכנו של הבלם ברנקו איליץ' הגיע לישראל וסיכם עם ראשי מכבי נתניה על חוזה לעונה אחת, עם אופציה לעונה נוספת. ההסכם הוא בכפוף לשני פרמטרים חשובים. הראשון, השתחררות של איליץ' מחוזהו בהפועל תל אביב וקבלת פיצוי כספי, שיגלם את ההפרש בין מה שהיה אמור להרוויח אצל האדומים לבין ההצעה מנתניה. השני, הסכמתו של השחקן לחתום במועדון לאחר שביומיים האחרונים קיבל הצעות נוספות מחו"ל.
עצם הסיכום בין הסוכן לראשי נתניה מעיד על כך שיש התקדמות גדולה בין הבלם לבין העולה החדשה וייתכן שאחרי שבועות ארוכים של חיפושים ומגעים, נתניה בדרך להשלים את החוליה שחסרה לה בסגל לקראת העונה הקרובה.
בימים האחרונים טילפנו לא מעט אנשי מקצוע וסוכני שחקנים אל כל הגורמים בנתניה ולא חסכו בביקורת על איליץ', הן ברמה המקצועית ובעיקר בפן האישיותי. למרות זאת מעריכים במועדון שהשחקן יציג בעונה הבאה רמה גבוהה יותר מזו שהראה בעונה החולפת בהפועל תל אביב.
שלושה שחקני התקפה החלו להיבחן בקבוצה. מדובר בברוך גריגוריאן, עידן ששון ודור מלכה. לאדיר טובול נאמר שיתאמן עם הקבוצה עד יום שני ואז יוחלט סופית אם להחתימו לעונה נוספת.