פוצץ המשא ומתן בין דור ז'אן למכבי תל אביב ונראה שהחלוץ עשוי לעזוב את המועדון. ז'אן בן ה-19 וחצי שותף בשמונה משחקים בשלהי העונה החולפת כאשר המאמן פאולו סוזה הכניס אותו כמחליף והוא היה בסגל במרבית המשחקים. מיד לאחר סיום העונה נפתח משא ומתן בין השחקן ואביו לבין מכבי תל אביב, אבל הצדדים לא הגיעו להבנות בכל הקשור לחזקה על כרטיס השחקן ולתנאים שיהיו לו אחרי שישתחרר מצה"ל.
בניגוד לשחקנים שמנהלים משא ומתן וממשיכים להתאמן, ז'אן לא מופיע לאימונים האחרונים של מכבי תל אביב וקרוב לוודאי שהוא גם לא ייצא למחנה האימונים של הקבוצה באוסטריה מחרתיים. ז'אן, שהבקיע בנערים ובנוער במספרים דו ספרתיים, קיבל צ'אנס בבוגרים של מכבי תל אביב כבר לפני שנתיים. בהופעת הבכורה שלו בבוגרים הוא נכנס כמחליף וכבש שער מול בני יהודה. בעונה שלאחר מכן הוא לא קיבל אשראי מאוסקר גרסיה ושיחק רק בקבוצת הנוער.
בעונה שעברה, כאמור, קיבל הזדמנויות מסוזה ואף שלא כבש, דיברו במכבי תל אביב על כך שהוא ימשיך בתנופה בעונה הבאה ויהיה חלק ממצבת חלוצי הקבוצה. במכבי תל אביב הבהירו היום (רביעי) כי אם ז'אן לא יסגור בקבוצה, הוא יצטרך להביא קבוצה שתרכוש את כרטיס השחקן שלו.
שחקני מכבי תל אביב ימריאו מחרתיים בבוקר למחנה באוסטריה ועל הטיסה יהיה בין השאר הקשר הקונגולזי מאוויס צ'יבוטה שמועמד לחתום בקבוצה הבוגרת. אחד החידושים שהביא גרסיה העונה מצוי בעובדה שבחלק מהאימון הוא עולה על המגדל ממנו מצולם האימון וצופה מלמעלה על כל השחקנים. על הדשא, אגב, מצויים לא פחות מ-11 אנשי צוות ספרדים וישראלים שמעבירים את האימון בכפוף להוראות המאמן.
רגיל (3) 43
10:30

צ'ונגבוק צ'אונגג'ו

גימפו סיטיזן
המארחת לא ניצחה כבר למעלה מחודשיים והיא נראית רע. גימפו הפסידה רק אחד מ-10 האחרונים שלה, והיא גם מצויינת בחוץ. האורחת אמורה לנצח פה
סך הכל שערים טווחים (2-3) (3) 45
10:30

צ'ונגבוק צ'אונגג'ו

גימפו סיטיזן
המפגשים בין השתיים לא מניבים יותר מדי שערים ובאופן כללי שתי הקבוצות לא בתקופה טובה התקפית. גם המפגש ביניהן היום לא צפוי להיות יותר מדי אטרקטיבי. שער אחד לכל היותר
יתרון (3) 222
21:00

ריגה
(6.5+)

א.א.ק. אתונה
ריגה נחלשה מאוד מהעונה שעברה. א.א.ק אתונה עם שחקנים איכותיים יותר וצפויה לנצח בפער של לפחות 7 נקודות.
רגיל (3) 270
21:45

באלה טאון

קונאס קוואי
באלה טאון חלשה בביתה. ניצחון ביתי אחד בחמישה משחקים. קונאס אחרי ניצחון על לאנלי מועמדת לנצח.
מנצחת כולל הארכות (3) 318
23:08

דטרויט טייגרס

סיאטל מרינרס
במצב של 1:1 בסדרה ואחרי שני משחקי חוץ, דטרויט תארח את סיאטל הלא יציבה. היא תנסה והיא יכולה בביתה להשיג ניצחון ביתי חשוב.
יתרון (4) 261
21:05

הפועל תל אביב

מכבי תל אביב
(8+)
הפועל תל אביב פייבוריטית ברורה במשחק הזה ובצדק, עם עליונות ויתרון בכל עמדה על מכבי תל אביב שפתחה רע את העונה החדשה. אבל הצהובים יבואו לשחק קודם כל על כבודם, וזה יספיק להם כדי לפחות לעמוד בליין