בהפועל פתח תקוה ממשיכים לבנות על צעירים והיום (שישי) החתימו לעונה אחת את החלוץ דור חוגי. הכובש המצטיין של קבוצת הנוער של מכבי חיפה חתם הבוקר באמצעות סוכנו גלעד קצב שאמר לוואלה! ספורט: ''דור הוא שחקן מאוד מוכשר שיכול לסייע להפועל פתח תקוה עם חזרתה לליגת העל. אנחנו שמחים שמכבי חיפה בחרה להשאיל אותו לפתח תקוה ובטוחים שהוא יסייע לקבוצה בעונה הבאה''.
זוהי לא ההחתמה הראשונה של העולה החדשה כשהם צירפו כבר לסגל את השוער טברטקו קאלה, המגן השמאלי עמירן שקלים והקשרים מילוש אדאמוביץ' ושגיב כהן. בנוסף, ליאור אסולין ואיתי אלקסלסי סיכמו על הארכות חוזיהם.
בנתיים, אחרי הפיצוץ במשא ומתן עם הקשר גיא דיין, ממשיכים במועדון לבדוק אם ניתן לגשר על הפערים שהתגלעו מול סוכנו.
רגיל (7) 168
19:00

נאפולי

אינטר
אינטר פייבוריטית כאן למרות שמדובר במשחק חוץ מהקשים שיש באיטליה. נוח יהיה ללכת על חלוקת נקודות אבל אנחנו נוטים ללכת עם הקבוצה שנמצאת בכושר מהטובים באירופה.
רגיל (7) 207
19:15

מ.ס אשדוד

הפועל פתח תקווה
אשדוד נראית מחוברת יותר בשבועות האחרונים והשיגה 7 מ9 הנקודות האחרונות. הפועל פ"ת בכושר פחות טוב ובי"א אף פעם לא קל לשחק. אשדוד תנצח
יתרון (7) 230
19:30

עירוני טבריה
(1+)

מכבי חיפה
אמנם מכבי חיפה ביצעה זעזוע על הקווים והחזירה את ברק בכר אבל טבריה לא תקל עליה בשום דרך הערב. הלחץ אצל הירוקים עדיין קיים, המארחת לא תפסיד כאן
יתרון (7) 289
21:15

הפועל ירושלים

הפועל העמק
(11+)
ירושלים סיימה משבר גדול עם ניצחון על וורוצלאב הפולנית, אך היא תחזור ארצה למוקש לא קטן. העמק אחרי ניצחון ענק על הרצליה, והיא קבוצה לא פשוטה. אולי היא תפסיד אבל הליין מאוד גדול
רגיל (1) 20
13:15

טוונטה

אייאקס
אייאקס בכושר גרוע, אולי על סף זעזוע בצוות המקצועי. טוונטה ניצחה ארבעה מחמשת משחקיה האחרונים בליגה, יכולה בהחלט לנצח בביתה.
מעל/מתחת שערים (2.5) (1) 46
15:00

מאיורקה
(2.5+)

לבאנטה
מתוך 18 משחקים של הקבוצות העונה בליגה, נכבשו ב11 מהם, מעל 2.5 שערים. .אין סיבה שזה לא יקרה גם במפגש בינהן.


