במכבי תל אביב החליטו לעשות מאמץ גדול כדי לשים את היד על עדן בן בסט או תומר חמד. ג'ורדי קרויף להוט להביא את אחד משני הליגיונרים למכבי והוא משוכנע שהם יהיו סיפור הצלחה כמו במקרה של ערן זהבי. בעוד שחמד ביקש עוד שבועיים כדי לסיים את העונה בספרד לפני שיתחיל לבחון את ההצעות שיש לו, בן בסט כבר החל לשמוע מה מוכנים להציע לו, אם כי גם הוא עדיין לא החליט שהוא חוזר לישראל. מכבי חיפה רוצה את בן בסט, אבל מכבי תל אביב מוכנה לשלם יותר.
גורם המעורה בפרטים סיפר היום (שני) לוואלה! ספורט שמכבי תל אביב מוכנה להעניק לבן בסט חוזה דומה לזה שקיבל לאחרונה זהבי. מדובר בכחצי מיליון יורו נטו לעונה וזאת אם בן בסט יצליח להשתחרר בהשאלה מטולוז ללא תמורה. בן בסט לא צפוי להמשיך בטולוז על אף ההערכה הגדולה שיש כלפיו מצד נשיא המועדון. האופציה הראשונה מבחינתו היא לעבור בהשאלה לקבוצה אחרת בצרפת, אבל החוזה במכבי תל אביב עדיין מאוד קורץ.
חמד, שיסיים חוזה ויהפוך חופשי, מחזיק באזרחות אירופית ולכן הוא משוכנע כי ימצא קבוצה אחרת בספרד או במדינה מערב אירופית אחרת. במכבי תל אביב מספרים שקרויף משוחח איתו כבר זמן ממושך, אבל הוא הבין שרק בעוד כשבועיים ניתן יהיה להעלות הילוך וזאת בתנאי שחמד יחליט כי הוא מוכן לחזור לישראל.
יתרון (5) 150
21:30

אולימפיה מילאנו
(3+)

מונאקו
משחק ראשון למילאנו בביתה. מונאקו גילתה חוסר יציבות במשחקיה עד כה. לדעתנו יהיה משחק צמוד והיתרון בווינר למילאנו משחק לטובתה.
יתרון (5) 192
21:45

פאריס באסקטבול

וירטוס בולוניה
(4+)
פאריס נראתה מצוין נגד מכבי תל אביב, אך נראתה נורא נגד לה מאן ופנר, כך שהיא לא יציבה. וירטוס ניצחה את ריאל, והפסידה לוולנסיה, אך התאוששה בליגה מול נאפולי. וירטוס נראית כרגע איכותית יותר והליין איתה
יתרון (5) 243
21:45

בלארוס
(3+)

דנמרק
למרות היחסים, הפערים בין הנבחרות מאוד גדולים. בשילוב העובדה שבלארוס לא מארחת בביתה אלא במגרש ניטרלי, וכשההגנה הדנית לא ספגה במשחקים האחרונים שלה אפילו שער אחד, האורחת יכולה להביס כאן
רגיל (5) 300
21:45

קפריסין

בוסניה-הרצגובינה
נבחרת קפריסין לא בתקופה טובה ולא הצליחה לנצח בחמשת המשחקים הקודמים. עבור בוסניה אלו נקודות שאסור לה לפספס. היא איכותית קצת יותר, ותנצח כאן
סך הכל שערים טווחים (2-3) (6) 248
21:45

בלגיה

צפון מקדוניה
בלגיה כבשה המון במשחקים האחרונים שלה, ועושה רושם שההתקפה הבלגית חזרה לעצמה אחרי תקופה מאוד לא טובה של הנבחרת הזו. נגד צפון מקדוניה היא לא צפויה לאתגר גדול. ארבעה שערים לפחות גם כאן