וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

שגרירים: 0:1 ללוזון וליאז' על שרלרואה

מהדי קארסלה נכנס כמחליף וכעבור שש דקות (75) כבש את השער היחיד במשחק. הפער בפסגה חזר לעשר נקודות

הפער שוב עשר. לוזון/GettyImages

עקב בצד אגודל, כל הדרך לאליפות. סטנדרד ליאז' ומאמנה גיא לוזון עשו הערב (שבת) צעד קטן ונוסף בדרך לתואר בבלגיה, לאחר שניצחו 0:1 בחוץ את שרלרואה, במסגרת המחזור ה-26.

ליאז' הגיע למשחק בידיעה שקלאב ברוז' ניצחה אמש 1:3 את קורטרייק וצימקה את הפער בפסגה לשבע נקודות. האורחת נאלצה להזיע לא מעט, אבל בסופו של דבר מהדי קארסלה המרוקאי, שנכנס כמחליף בדקה ה-69, הגיע ראשון לריבאונד שש דקות לאחר מכן וכבש את השער היחיד במשחק מול היריבה מהתחתית. עוד קודם לכן, בדקה ה-63, נהנתה ליאז' מהרחקתו באדום ישיר של סטרגוס מרינוס, אחרי תיקול מסוכן. טל בן חיים לא שותף.

עוד הערב:

* הרקולס גברה 0:1 בחוץ על מאיורקה בדרבי הישראלי של הליגה השנייה בספרד. תומר חמד נכנס במדי המארחת בדקה ה-55, גיא אסולין במדי האורחת בדקה ה-79. אלדין האדז'יץ' כבש את השער היחיד במשחק (27). דודו אוואט ישב על ספסל מאיורקה.

* דן מורי לא שותף, ויטסה הפסידה 2:0 בחוץ לטוונטה במשחק צמרת בליגה ההולנדית. המנצחת התקרבה לפחות זמנית למוליכה אייאקס, מרחק נקודה בלבד. ויטסה איבדה גובה במאבק על מקום בליגת האלופות.

* רמי גרשון שיחק 90 דקות בניצחון הבית של בוורן 0:1 על לובן בקרב תחתית חשוב. בזכות שלוש הנקודות, בוורן עקפה את לובן ועלתה למקום ה-14, מעל הקו האדום. אבובקאר אומארו הכריע (78). חנן ממן לא היה בסגל.

  • עוד באותו נושא:
  • גיא לוזון

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully