מכבי תל אביב תערוך הערב (רביעי) אימון נוסף בסגל חסר מאוד בשל היעדרותם של 12 שחקני הנבחרות השונות. כזכור, יצאו איתן טיבי, שרן ייני, גל אלברמן, עומרי בן הרוש, מהראן ראדי, ערן זהבי, טל בן חיים וברק יצחקי עם הנבחרת הבוגרת לפורטוגל וארבעה נוספים, ברק לוי, דור מיכה, עומרי אלטמן ומונס דאבור שנמצאים בסגל הנבחרת הצעירה שתשחק גם היא נגד פורטוגל.
המגן הספרדי מאנה, שנעדר מאימונים מאז שנפצע בברכו במשחק הביתי נגד אפואל ניקוסיה לפני שלושה שבועות, ינסה בימים הקרובים להגביר את קצב האימונים, אך הוא עדיין בספק לקראת המשחקים הקרובים.
בשל היעדרות שחקני הנבחרות, יקבל המאמן פאולו סוזה את כל שחקניו בחזרה רק ביום רביעי הבא בעוד שבוע, מה שאומר שלקבוצה יהיו שני אימונים בלבד בסגל מלא לקראת ההתמודדות נגד הפועל ניר רמת השרון, במקרה שהמשחק ישוחק בשבת. אם המשחק יקבע בסופו של דבר ליום ראשון, יהיה לסוזה יום נוסף להתאמן.
בתוך כך הוחלט במועדון להוציא כרטיסים מוזלים למכירה לקראת המשחק נגד רמת השרון במטרה למלא כמה שאפשר את אצטדיון רמת גן. כזכור, הועברה ההתמודדות לאצטדיון הלאומי בשל שזרוע החורף שנערך כעת בבלומפילד. במכבי מאמינים שבעקבות הוזלת המחירים, אפשר יהיה להביא לפחות כ-20 אלף צופים למשחק.
אחרי משחק הליגה נגד רמת השרון, תצא הקבוצה לגרמניה לשחק מול איינטרכט פרנקפורט במסגרת שלב הבתים בליגה האירופית. המשחק יערך באצטדיון 'קומרזבאנק ארנה' בפרנקפורט, והגרמנים כבר העבירו לישראל כרטיסים עבור אוהדי הצהובים במחירים של 100 שקל ביציע הסמוך לדגל הקרן ו-300 שקל ליציע המרכזי העליון.
בתוך כך, מכבי תל אביב זינקה בחודש האחרון עד למקום ה-157 בדירוג הקבוצות של אופ"א (עלייה של 19 שלבים). מדובר בדירוג שהתפרסם אחרי מחזור המשחקים הראשון בליגת האלופות ובליגה האירופית. דירוג הקבוצות נבנה על פי שקלול של הישגי הקבוצה באירופה בחמש השנים האחרונות בתוספת 20 אחוז מהניקוד המצטבר של התאחדות הכדורגל מאותה מדינה. הדירוג כמובן עוד צפוי להשתנות בהתאם לתוצאות המשחקים בליגת האלופות ובליגה האירופית, אך בינתיים הצהובים נמצאים במגמת עלייה.
מאמן הקבוצה פאולו סוזה ייצא לסראייבו ביום שישי לאחר שהוזמן על ידי אופ"א, במסגרת תפקידו כשגריר של הצ'מפיונס ליג. הגביע עושה בימים אלה סבב ברחבי אירופה, החל מברלין (שתארח את הגמר) והובא לבירת בוסניה והרצגובינה.