וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

ב-21 באוקטובר: עומרי כספי מול גל מקל במשחק הכנה

לוח משחקי טרום העונה המלא פורסם. יוסטון תפתח מול ניו אורלינס (5/8), גם המאבריקס ייצאו לדרך מול ההורנטס (7/8)

ליגת ה-NBA פרסמה הערב (חמישי) את לוח משחקי טרום העונה המלא. בסך הכל, החל מה-5 באוקטובר ועד ה-25 באוקטובר ייערכו לא פחות מ-116 משחקים, כאשר שמונה קבוצות שונות ישחקו שמונה משחקי הכנה בשמונה ערים שונות באירופה. אחת מהן, אוקלהומה סיטי, תוציא את המשחקים לדרך עם משחק חוץ מול פנרבחצ'ה/אולקר באיסטנבול. עוד ב-5 לאוקטובר נקבל את יוסטון של עומרי כספי ודווייט הווארד, שתארח את ניו אורלינס. הלייקרס יארחו את גולדן סטייט ואינדיאנה את שיקגו.

המשחק הראשון - ב-7 לאוקטובר. גל מקל/AP

משחק טרום העונה הראשון של גל מקל בדאלאס יהיה ב-7 באוקטובר, כאשר המבאריקס יארחו את ההורנטס. יומיים לאחר מכן תתארח דאלאס אצל ממפיס, ב-14 לחודש תארח את אורלנדו ולאחר מכן תתארח אצל אינדיאנה (16/10), תארח את שארלוט (19/10) וב-21 לחודש תתארח אצל יוסטון, ל"דרבי הישראלי" הלא-רשמי הראשון של העונה. ב-23 לאוקטובר תארח דאלאס את אטלנטה, וב-25 לחודש תקיים את משחק ההכנה האחרון שלה לעונה, מול אינדיאנה.

יוסטון של כספי תקיים שני משחקי טרום עונה מחוץ לארצות הברית: הראשון ב-10 לחודש בפיליפינים מול אינדיאנה, השני ב-13 לחודש בטייוואן, גם כן מול הפייסרס.

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully