וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

הנבחרת הצעירה: כליבאת וטואטחה יפתחו נגד נורבגיה

4.6.2013 / 9:16

גיא לוזון בדרך לגיבוש ההרכב של הצעירה לקראת משחק הפתיחה. גם מונס דאבור ואור ברוך בפנים: " אנחנו באים לנשוך"

צילום ועריכה: דרור פיקלני

הנבחרת הצעירה של ישראל ממשיכה בהכנות לקראת המשחק שלה מחר נגד נורבגיה באצטדיון בנתניה (רביעי, 19:00, ערוץ 1), משחק שייפתח את אליפות אירופה לנבחרות צעירות שתתקיים בארץ בתאריכים 5-18 ביוני.

שחקן הנבחרת הצעירה, מונס דאבור. קובי אליהו
ביחד עם אור ברוך בחלק הקדמי. דאבור/קובי אליהו

באימון הערב אתמול נראה היה שהמאמן גיא לוזון מתחיל לגבש באופן סופי את ההרכב לקראת ההתמודדות. על פי התרגולים, מונס דאבור ואור ברוך שפתחו ביחד ברוב משחקי ההכנה האחרונים, יוצבו שוב בהרכב אחרי ששניהם החלימו מפציעות. באגף הימני של החלק הקדמי נראה שמוחמד כליבאת זוכה לעדיפות על פני סינטאיהו סלליך.

בהגנה מתכנן לוזון כמה שינויים. בחודש האחרון המאמן תרגל בעיקר את עופר ורטה ואופיר דוידזאדה כמגנים, אך בימים האחרונים נראה שהוא משנה מעט כיוון ומי שככל הנראה ישחקו נגד נורבגיה הם אלי דסה וטאלב טואטחה שמרבים לתמוך בהתקפה.

אחד משחקני הנבחרת אמר: "אנחנו באים לנשוך, ככה עבדנו במשך שנתיים. ברור לנו שיש להם יתרון של כישרון וגם של מהירות ופיזיות ואנחנו מחפים על זה עם היתרון שלנו. אנחנו יודעים איפה לחכות, איפה ללחוץ, איפה לעזור ואיפה לנסות לשבור את היריב. אנחנו צריכים לשבור את הנורבגים בעזרת הקהל שידחוף אותנו".

sheen-shitof

עוד בוואלה

פיטרו חוגגת יום הולדת עגול ואתם נהנים ממבצע של פעם ב-60 שנה

בשיתוף פיטרו

מאמן הנבחרת הצעירה, גיא לוזון. קובי אליהו
שינויים בחלק האחורי. לוזון/קובי אליהו

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully