ראשי הפועל חיפה מקווים כי איצטדיון קרית אליעזר יהיה מלא ביום ראשון בדרבי מול מכבי חיפה, לאחר שבשעתיים הראשונות למכירת הכרטיסים שנפתחה הבוקר (שלישי) נקנו 1000 כרטיסים. בקבוצה האדומה מהכרמל מאמינים כי גם האוהדים הירוקים יגיעו בהמוניהם לאור הנצחון על בית"ר ירושלים אמש 1:2. איצטדיון מלא צפוי להכניס כסף רב לקופת המועדון, מה שיעזור מאוד לקבוצה.
בינתיים בחיפה מקווים להפתיע היום את מכבי תל אביב ברבע גמר גביע הטוטו (20:45, 5+ לייב) כשהמאמן ניר קלינגר ביקש משחקניו לא להתעסק בדרבי ביום ראשון ולתת הכל במשחק היום. "לפעמים אפילו דרך משחקים כאלה שהם פחות חשובים לכאורה אפשר לצאת לדרך חדשה", אמר אחד השחקנים האדומים, "כל נצחון יוסיף לנו לבטחון, כך שהמשחק היום חשוב מאוד".
במהלך היום יעבור הקפטן אייל טרטצקי בדיקת MRI בה יתברר מה מצב הקרעים מהם הוא סובל במפשעה, והאם הוא סובל מקרעים נוסף מלבד לשניים שכבר התגלו. בחיפה מקווים שתוצאות הבדיקה יגלו כי טרטצקי יוכל לחזור בעוד כשבועיים, אלא שהמגן עדיין סובל מכאבים עזים באזור הקרעים ונראה כי יוכל לחזור רק בעוד חודש. בכל מקרה הבהירו בחיפה כי מחליפו של טרטצקי, עדי שלג, מפתיע ומציג יכולת טובה מאוד.