הנבחרת האולימפית של ישראל בכדורסל פתחה היום (שבת) היטב את הופעותיה באוניברסיאדה המתקיימת בסין, כשהיא ניצחה את הונגריה 60:67. דווקא ההונגרים הוליכו 16:20 בתום הרבע הראשון, אבל בהמשך שחקניו של רוני בוסאני השתלטו על המשחק, פתחו פער דו ספרתי ולבסוף ניצחו. גלעד קרני הוליך את ישראל עם 15 נקודות, בן רייס קלע 14 ויועד בן יוסף תרם 12.
הבית של ישראל כולל גם את נבחרות ארצות הברית, דרום קוריאה, מקסיקו ופינלנד, אותם יפגשו השחקנים הישראלים מחר. בוסאני אמר אחרי המשחק: "הטורניר הוא טורניר קשה, חזק ומאתגר. אני מקווה שהנבחרת מוכנה. בשלבים האחרונים של ההכנות סבלנו מפציעות של שחקנים עד לידי כך שנאלצנו לוותר על שחקן חשוב שהיה אצלנו. הנבחרת הזו נחושה ואני מקווה שהיא תעשה את מה שהיא צריכה לעשות".
סגל הנבחרת שיצא לאוניברסיאדה, כולל את: בן רייס וג'ארד מינץ (בני השרון), שון דניאל ושלומי הרוש (הפועל חולון), אנטון שוטבין וגלעד קרני (מכבי אשדוד), גל איתן (הפועל תל אביב), אייל שולמן (מכבי ראשון לציון), סאמר ג'אסר (מכללת בייקר), עמית שמחון (אליצור אשקלון), יועד בית יוסף (מכבי באר יעקב), רביב פיטשון (הפועל לב השרון).
כדורסל בוואלה! ספורט
הנבחרת האולימפית ניצחה את הונגריה באוניברסיאדה
13.8.2011 / 16:13