וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

רונאלדו: "אם יציעו לי לחתום לעשר שנים אסכים ברצון"

כוכב ריאל הפריך את השמועות על כך שההצעה הבומבסטית מסיטי פיתתה אותו: "מה שחשוב לי זה היחס, לא השכר"

בזמן שבריאל מדריד עומלים על חיזוק הסגל לקראת העונה הבאה, נאלצו אוהדי הבלאנקוס לקרוא על התעניינותה של מנצ'סטר סיטי בכריסטיאנו רונאלדו, והתקשורת האנגלית כבר דיווחה שהתכולים מתכוונים להציע לא פחות מ-170 מיליון יורו עבור החלוץ הפורטוגלי.

השמועות בבירת ספרד דיברו על כך שרונאלדו הודיע שיסכים לעסקה במידה וסיטי תשדרג את שכרו משמעותית, אבל בראיון לתחנת רדיו מקומית הוא דאג להרגיע את הרוחות והצהיר: "אני לא עוזב. אני נותן לכם את המילה שלי. אני מרגיש בסדר ואני רוצה להישאר כאן עד תום החוזה שלי. אני לא מחפש דרך החוצה מריאל כי אני מאוד מאושר כאן. לא אעזוב גם אם יציעו להכפיל לי את השכר, כי מה שחשוב בשבילי זה היחס של האנשים במועדון, ואם היום הנשיא יציע לי לחתום לעשר שנים אסכים ברצון, אבל אני לא יכול לדעת מה יקרה מחר".

כשנשאל על הניצחון שלו על ליאונל מסי במירוץ לתואר מלך השערים וההפסד של ריאל לברצלונה במאבקים על האליפות וליגת האלופות אמר רונאלדו: "מסי הוא שחקן טוב מאוד שאני אוהב, אבל אני לא מתחרה מולו. אני מתחרה מול עצמי ומול כל שאר הקבוצות בליגה. היה לנו סיכוי לזכות ביותר תארים בעונה האחרונה אבל לא עשינו את זה וזה לא קשור לשופטים. אתם יודעים טוב יותר ממני שקרו הרבה דברים בליגה ובליגת האלופות, אבל אני לא אדבר על זה".

לגבי הניסיונות של קבוצתו לרכוש את סרחיו אגוארו וניימאר אמר החלוץ: "מדברים על האפשרות שהם יגיעו לריאל? לא ידעתי על זה. קשה לי לדמיין את עצמי משחק לצד אגוארו, אבל הוא שחקן נהדר. את ניימאר ראיתי רק בשני משחקים, אבל הוא בהחלט הלהיב אותי כי הוא שחקן טוב מאוד".

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    0
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully