ריו פרדיננד חוזר בהדרגה לפעילות וכעת מתברר שהוא כבר כשיר לחזור לסגל של מנצ'סטר יונייטד אחרי ששב לשחק בקבוצת המילואים של המועדון. זו ההופעה הראשונה של הבלם האנגלי אחרי הפציעה שאותה ספג בברך במהלך אימון הנבחרת, מה שמנע ממנו את האפשרות לשחק במונדיאל האחרון.
פרדיננד שיחק 45 דקות במשחק נגד אולדהאם (0:0). "ריו הוא תמיד אותו השחקן", התפאר מאמן קבוצת המילואים, אולה גונאר סולשיאר. "עבר זמן מאז שהוא שיחק, אבל הוא עדיין רגוע. הוא שיחק 45 דקות שבאו אחרי שני אימונים קשים אתמול ושלשום, ואנחנו מרוצים ממנו. למרות זאת, אני בטוח שהוא זקוק לעוד משחקים. עכשיו הוא יכול לחזור לסגל".
גם אנדרסון, שנעדר בשל פציעה בברך, השלים 90 דקות באותו משחק והוא קרוב לשוב להרכב יונייטד. "הוא מתקדם יפה", אמר סולשיאר. בבה, החלוץ הפורטוגלי, הומלס לשעבר, שהצטרף בפגרה ליונייטד, מנסה לחזור בהדרגה לכושר. "אני עובד קשה", הוא סיפר. "כולם עוזרים לי המון. אני מתרגל לקבוצה בהתייחס לזמן הקצר שאני פה. הוותיקים עוזרים לי המון".
ריו פרדיננד מתחיל לחזור לעניינים
2.9.2010 / 9:44