הפועל יקנעם/מגידו הפכה הערב (שני) לעולה השנייה לחצי גמר הפלייאוף בליגה הלאומית, אחרי ניצחון חוץ נאה 89:97 על אליצור יבנה שהעניק לה 0:2 בסדרת רבע הגמר. יקנעם/מגידו הצטרפה בכך למכבי אשדוד, שהשלימה אתמול ניצחון 0:2 בסדרה על הפועל חיפה, בעוד שהסדרות בין אליצור כוכב יאיר/כפר סבא לקרית טבעון ובין אליצור רמלה למ.כ הבקעה נמצאות במצב של שוויון 1:1.
אחרי שבמשחק הראשון בצפון היו צעירי יבנה קרובים לחלץ ניצחון, הם פתחו היטב הערב והוליכו 18:23 בסיום הרבע הראשון, אבל רז מנשה שמר את האורחים בתמונה ובמחצית כבר הוליכה יקנעם/מגידו 38:43. הפער הקטן נשמר ברבע השלישי, לפני שהקבוצה של גלעד כץ צימקה עד לפיגור של שלוש נקודות שתי דקות לסיום, אבל לא הצליחה להשלים מהפך וסיימה את העונה עם הפסד 97:89.
רז מנשה סיים עם 28 נקודות למנצחים, מריוס מטלון עזר לו עם 20 נקודות ודניס קאר תרם 17 נקודות משלו. יאן מרטין קלע 23 נקודות ליבנה, בריאנט מרקסון הוסיף 19 נקודות.
