וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

זלאטן: "לא מדאיג אותי שאני לא כובש"

חלוץ ברצלונה לא כבש מאז תחילת השנה אך מתעקש: "גולים זה לא הכל". פברגאס: "מעולם לא הסתרתי את רצוני לחזור לברסה"

ברצלונה אומנם ניצבת בודדה ובטוחה בפסגת הליגה הספרדית, עם מאזן מדהים נקי מהפסדים ועם יכולת מרשימה, אבל משהו קטן מעיק לאחרונה על הבלאוגרנה. זלאטן איברהימוביץ', שלטענת ז'ואן לפורטה הוא הכדורגלן היקר בעולם (כשהוא מוסיף למשוואה את הכסף שקיבלה אינטר יחד עם ערכו של סמואל אטו), עדיין לא כבש מתחילת השנה האזרחית. החלוץ השבדי אומנם נותר חוליה חשובה בחוד של גווארדיולה, אך ללא שערים התסכול גובר.

"זה לא מדאיג אותי", מתעקש זלאטן, "זה כבר קרה לי כמה פעמים בקריירה: בשנה הראשונה שלי באייאקס, כשהגעתי ליובנטוס וגם בתקופה מסוימת באינטר. אין ספק שחלוץ מרכזי אמור לכבוש שערים, אבל זה לא הכל".

"בישול מבחינתי זה חשוב כמו לכבוש", אומר איברהימוביץ', "אם אני משחק טוב, עוזר לקבוצה ויוצר מצבים, זה מספיק. אני המבקר הכי גדול של עצמי ואני מעולם לא מסופק, אבל הרצף הזה לא מדאיג אותי".

בינתיים ברצלונה מתכוננת למשחק מול אתלטיקו מדריד בוויסנטה קלדרון במחזור הקרוב, והיום (שני) ערכה אימון בלי שחקני הגנה פצועים דני אלבס, קרלס פויול ויא יא טורה. מנגד, אוהדי ברסה קיבלו בשורה אופטימית יחסית, כשססק פברגאס ממשיך לרמוז על חזרתו האפשרית לקאמפ נואו.

"אם אני רוצה לחזור? מעולם לא הסתרתי את זה", אמר פברגאס לתחנת רדיו בקטלוניה, "מאז שהייתי בן תשעה חודשים הייתי כבר בקאמפ נואו. כל חיי לבשתי את הצבעים האלה, אך מסיבות כאלה ואחרות הייתי חייב לעזוב. אני לא רוצה לדבר על העתיד, למרות שכרגע אני אסיר תודה על היותי תותחן".

ריאל מדריד: לא אובססיביים על ברצלונה

ובצד השני של המפה ניצבת לה ריאל מדריד, שגם היא נותנת עונה נהדרת מבחינת אחוזי הצלחה, שבינתיים מספיקה לה רק למקום השני. גם מאמן הבלאנקוס מנואל פלגריני מרגיש שהמרדף אחר ברצלונה מלחיץ מעט את שחקניו, שנמצאים באיזשהי אובססיה.

"נשארו עוד 17 משחקים בליגה, ואנחנו לא חושבים על מה שברצלונה עושה", אמר הצ'יליאני, "נראה עוד מה יהיה, אי אפשר לצפות את העתיד. הדבר הכי חשוב זה שנהיה מרוכזים רק בעצמנו".

פלגריני חש ניחוח של חוסר שביעות רצון או אכזבה מהיכולת של קאקה, שבהבאתו לברנבאו הושקעו עשרות מיליוני יורו. הברזילאי חזר מפציעה, ופלגריני סבור כי "אחרי כל כך הרבה זמן בחוץ, קשה לצפות לתצוגה טובה יותר. הוא חוליה חשובה מאוד בקבוצה שלנו, ואני בטוח שבקרוב כולם יראו את השחקן שלו כולם ציפו".

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully