וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

לאפורטה: "פגע בנו שריאל השתמשה במסי"

נשיא ברצלונה לא אהב את השימוש שעשתה היריבה מהבירה בווידאו של הכוכב הארגנטינאי בערעור העונש של רונאלדו

נשיא ברצלונה ז'ואן לאפורטה לא אהב את השימוש שעשתה היריבה המושבעת, ריאל מדריד, בווידאו של לאונל מסי כדי לנסות ולהוכיח את חפותו של כריסטיאנו רונאלדו.

כזכור, תחילת הפרשה ביום ראשון, אז הורחק הכוכב הפורטוגלי בכרטיס אדום, לאחר ששלח מרפק ושבר את אפו של שחקן מלאגה, פטריק מיטיליגה, כשניסה להשתחרר ממנו. השופט הרחיק את רונאלדו, כשבית הדין קבע אחר כך שהוא לא ישחק בשני המשחקים הבאים של הבלאנקוס.

בריאל, כמובן, סלדו מההחלטה, והחליטו להראות לבית המשפט וידאו של כוכבה הצנום של ברצלונה, שעשה לטענתם דבר דומה לשחקנה של סביליה, מארק ואליינטה, במשחקן של הקבוצות בשבוע שעבר.

מי שלא נהנה בלשון המעטה מהניסיון של ריאל להיעזר בווידאו של מסי הוא ז'ואן לאפורטה. "זה פגע בנו שריאל השתמשה במסי", אמר נשיא הקבוצה הקטלאנית. "לא אהבנו זאת. אנחנו חושבים שזו טעות לערב את מסי בנושא זה, בגלל שהוא כן ואוהב כדורגל. הוא לא שחקן שערורייתי", שלח לאפורטה אולי רמז ועקיצה, "והוא צנוע. יש לו את כל התכונות כדי להיות השחקן הטוב ביותר בעולם".

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    לוגו - פיקוד העורףפיקוד העורף

    התרעות פיקוד העורף

      walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully