וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

צ'לסי, נראה אתכם מתמודדים עם זה

פיפ"א הטילה עונש נוסף על צ'לסי עקב החתמתו הלא חוקית של קקוטה: עד 2011 נאסר עליה להחזיר את שחקניה המושאלים

כשצ'לסי הוענשה על ידי פיפ"א, לאחר שהחתימה שלא כחוק את הקשר הצרפתי הצעיר גאל קקוטה, מאמנה קרלו אנצ'לטי שמר על פאסון ולא התרגש. "אין החתמות עד 2011? זה לא בעיה בשבילנו", אמר המאמן האיטלקי, והבהיר לכלי התקשורת באנגליה שני דברים: שהוא מאמין בסגל הנוכחי שלו ושאינו מתכוון להשתמש בעונש כתירוץ לכישלון.

היום (שלישי) דיווחה רשת "סקיי ספורט" כי פיפ"א הטילה עונש נוסף על צ'לסי בעקבות אותו מקרה: בשנתיים הקרובות המועדון לא יוכל להחזיר לשורותיו שחקנים אותם השאיל לקבוצות אחרות. המשמעות היא ששחקנים כמו מייקל מנסיין שהושאל לוולבס וסקוט סינקלייר שהושאל לוויגאן, לא יוכלו לחזור לסטמפורד ברידג'. פיפ"א הודיעה לצ'לסי כי במקרה של סינקלייר אין דרך חזרה ואילו במקרה של מנסיין יש מקום לדיון.

פרנקו די סנטו, שהושאל לבלקבורן, יוכל לחזור לצ'לסי משום שהושאל לחצי עונה לבד. "אם מדובר בהשאלה לעונה שלמה, אי אפשר יהיה להחזיר את השחקן בחזרה", אמר דובר פיפ"א. צ'לסי טרם קיבלה את החלטת פיפ"א בכתב, והיא מצפה לה עד לסוף חודש ספטמבר. לאחר עיון במכתב בצ'לסי מתכוונים להישב לפיפ"א ויש להם שלושה שבועות לעשות כן.

  • עוד באותו נושא:
  • צ'לסי

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully