אירופה ממשיכה להתכונן לקראת יורובאסקט 2009 שייפתח עוד שבועיים בפולין, והערב (שישי) נערכו מספר משחקי אימון מעניינים נוספים של הנבחרות שמועמדות ללכת עד הסוף. השניים הראשונים היו במסגרת טורניר ארבע הנבחרות שנערך בספרד, וגם הערב הנבחרת המארחת הרשימה עד מאוד. אלופת העולם וסגנית האלופה האולימפית, עדיין ללא פאו גאסול הפצוע, מחצה 74:100 את ליטא המסכנה, תוך שהוא מקבלת 23 נקודות (5 מ-6 ל-3) מחואן קרלוס נבארו, 14 מחורחה גרבאחוסה, ו-12 מריקי רוביו.
במשחק השני של הטורניר הפתיעה אנגליה את סלובניה 56:63, הודות ל-13 נקודות של קיירון אצ'רה ונייט רינקינג, כשמהצד השני אף שחקן לא קלע בספרות כפולות.
במשחק אימון מעניין נוסף, ניצחה סרביה 82:83 את יוון בתום 40 דקות מותחות במיוחד. היוונים נהנו מרבע אחרון מוצלח ו-21 נקודות של ואסיליס ספאנוליס, אך נכנעו לבסוף לסרבים. איבן פאוניץ' ומילנקו טפיץ' הובילו את הסרבים עם 13 נקודות כל אחד.
ספרד כבר פחות או יותר מוכנה ליורובאסקט
21.8.2009 / 23:51