מה צופן עתידו של סטיבן ג'רארד, הקפטן הבלתי נדלה של ליברפול? לפחות לדבריו, כשיסתיים החוזה שלו בעוד ארבע שנים, הוא מתכוון לפרוש. "אני אהיה בן 33 בסיום החוזה ב-2013 ואני לא יודע אם אמשיך הלאה", סיפר הקשר האנגלי במגזין כדורגל צרפתי.
שחקנה של ליברפול, שהחל את הקריירה המקצוענית שלו באנפיל ב-1998 וחתם על הארכת חוזה לשנתיים בחודש אפריל, כבר הודיע כי ירצה להיות איש של מועדון אחד, ולכן אין סיכוי שאחרי הקדנציה בליברפול הוא יעבור למועדון אחר.
"אם אני אפרוש, אני אדע שמההתחלה עד סוף הקריירה שלי שיחקתי במועדון אחד", אמר ג'רארד. "אני לא רוצה לחשוב על ללבוש אף חולצה אחרת בעתיד". ג'רארד, שערך קרוב ל-500 הופעות בליברפול, נהנה העונה מאחת העונות הטובות ביותר שלו בקריירה לאחר שסיים עם 24 כיבושים.
לגבי התוכניות לעונה הבאה, ג'רארד נשמע מאוד אופטימי: "אני מאמין שהניסיון מהפסד האליפות שחווינו בשנה האחרונה יהיה יעיל עבורנו בעונה הבאה. הקבוצה השתפרה מאוד בשנה האחרונה. היום אנחנו קרובים לזכות בתואר יותר מאשר בעבר".
לג'רארד יש כבר תאריך פרישה
16.6.2009 / 17:20