וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

וייה מרגיש כמו ביורו

מלך השערים של אליפות אירופה 2008 הפציץ הפעם שלושה תוך 11 דקות בלבד, ועזר לספרד להביס את אזרבייג'אן 0:6 במשחק ידידות

בזמן שנבחרות אירופאיות אחרות ימשיכו להתגושש מחר (רביעי) בקמפיין מוקדמות אליפות העולם 2010 בדרום אפריקה, פגשה הערב אלופת אירופה המכהנת, נבחרת ספרד, את נבחרתה השולית של ארזבייג'אן למשחק ידידות, וניצלה זאת כדי לתרגל איך לחגוג שערים.

34 דקות לקח לנבחרת ספרד למצוא את הרשת בפעם הראשונה, ומי שעשה את זה היה מלך השערים של אותה אליפות אירופה, דויד וייה. חלוץ ולנסיה הנהדר חיכה ארבע דקות בלבד כדי להשלים צמד, ולהעלות את נבחרתו ל-0:2 קליל. אלא שוייה לא עצר שם. שניות לפני הירידה לחדרי ההלבשה הוא קבע 0:3 קליל בפנדל, והשלים שלושער גדול תוך 11 דקות בלבד.

המחצית השניה המשיכה בקצב דומה, כשהפעם היו אלה אלברט ריירה (67), דני גוויזה (71) ופרננדו טורס (87) שמצאו את הרשת, כדי להעניק לספרדים 0:6 מוחץ על האזרבייג'אנים החביבים. בכך המשיכה ספרד את הכושר הנפלא שלה, שבא לידי ביטוי בהיותה במקום הראשון של בית 5, עם שישה נצחונות משישה משחקים.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully