וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

משחקי המבחן ייפתחו ביום שלישי הקרוב

הכח עמידר ר"ג ומכבי אחי נצרת ייאבקו על המקום בליגת העל בשני משחקים. המשחק הראשון יערך בעילוט, הגומלין בשבת הבאה בוינטר

אחרי שניצחה את הפועל פתח תקוה (0:1) והבטיחה את המקום ה-11 שמוביל למשחקי המבחן, להכח עמידר רמת גן מצפה מאבק כפול מול מכבי אחי נצרת, כאשר אחת מהן תישאר בסופו של דבר בליגת העל, בעוד השנייה תעביר את העונה הבאה בליגה הלאומית.

אז מה הם משחקי המבחן, שלראשונה מונהגים בליגה אחרי שנים רבות? בתחילת העונה הוכרז כי הקבוצה שתסיים במקום ה-11 בליגת העל תפגוש למשחק כפול את הקבוצה שתסיים במקום השישי, אליו הגיעה מכבי אחי נצרת. זו שתסיים בתום שני המשחקים, הנערכים בשיטת בית חוץ, עם ניצחון תהיה זו שתשחק בליגת העל.

המשחק הראשון יתקיים בעילוט (20:20, ספורט 1) כאשר מכבי אחי נצרת תארח ביום שלישי הקרוב את הכח. הגומלין יתקיים בשבת הבאה, כשוינטר יארח את המשחק החשוב.

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully