וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

ג'ייסון ריצ'רדסון עובר לפיניקס

שחקן שארלוט יעשה את הדרך לאריזונה ביחד עם דאדלי, בתמורה לדיאו, בל וסינגלטרי. בילאפס על ההופעה של אנתוני: "לא ראיתי דבר כזה"

פיניקס סאנס חושבת בגדול. הקבוצה מאריזונה השלימה הלילה (בין רביעי לחמישי) טרייד גדול, כך עולה מדיוווח של רשת ESPN. הסאנס יעבירו לשורותיהם את ג'ייסון ריצ'רדסון וג'ארד דאדלי משארלוט בובקאטס, ובתמורה שלושה שחקנים יעשו את הדרך ההפוכה. מדובר בבוריס דיאו, ראג'ה בל ושון סינגלטרי.

"הוא אתלטי וייתן לנו הרבה כוח בהתקפה", צוטט הג'נרל מנג'ר של הסאנס סטיב קר, שהתייחס לג'יי ריץ'. "ריצ'ארדסון הוא שחקן בעל אופי והוא מוערך מאוד בליגה כמקצוען. הוא ודאדלי הם גם שחקני הגנה מצוינים".

בילאפס: "הכי טוב שראיתי מעודי ב-12 דקות"

תצוגה כזו לא נראית כל יום, יומיים ואפילו שלושה. כרמלו אנתוני קלע הלילה (בין רביעי לחמישי) 45 נקודות בניצחונה של דנבר 105:116 על מינסוטה וולבס. אבל שימו לב 33 מתוכן הגיעו ברבע השלישי במשחק. מעבר לעובדה כי מלו העביר את השליטה וההובלה מידי הוולבס לנאגטס, הרי שהוא השווה שיא בן 30 שנה של מספר נקודות ברבע אחד. מלו השווה את השיא של ג'ורג' גרווין, שחקן סן אנטוניו לשעבר שקלע 33 נקודות ברבע השני של משחק קבוצתו נגד ניו אורלינס ב-9 באפריל 1978.

את המשחק הוא סיים, כאמור, עם 45 נקודות, עם 16 מ-29 ל-2, 4 מ-8 לשלוש, 9 מ-12 ל-1. הוא גם הוריד 11 ריבאונדים, מסר שלושה אסיסטים, כל זה בכמעט 39 דקות של משחק. כשנותרו 52.7 שניות לסיום ודנבר הבטיחה את הניצחון ג'ורג' קארל הוציא אותו לקול תשואות הקהל.

"אף פעם לא הייתי חלק מרבע כזה בעבר", אמר אנתוני בסיום המשחק הענק שלו. "הרגשתי פשוט טוב. אני לא יכול להסביר זאת. השלשות שלי נכנסו, חדרתי לסל, קיבלתי שריקות". מה שעוד יותר מדהים היא העובדה כי אנתוני היה פצוע חלקית במשחק. כוכב הקבוצה סבל מפציעה במרפק ימין, אותו הוא חבש פעמיים במהלך המשחק, אך הוא טען כי הכאב לא עבר לו. "נלחמתי בכאבים, אולם הכול היה בסדר. ברגע שהשלשות שלי נכנסו ידעתי שאני בכושר", אמר אנתוני.

"זו הייתה התפוצצות מדהימה", אמר מאמנו של כרמלו, ג'ורג' קארל. "היינו צריכים את זה, היינו צריכים שמישהו יקח אותנו קדימה וזו הייתה תצוגה טובה".

צ'ונסי בילאפס, חברו לקבוצה, היה יותר נדיב במילים שלו כלפי המשחק של אנתוני: "שיחקתי נגד שחקנים גדולים ושיחקתי עם שחקנים גדולים", אמר בילאפס. "זה הכי טוב שראיתי מעודי בפרק זמן של 12 דקות. הוא היה גדול. הוא החזיר אותנו למשחק והעביר אותנו להובלה. הוא עשה מה שהרבה שחקנים גדולים עושים כשנשא אותנו על הגב שלו".

"הוא לקח הרבה זריקות מחוץ לקשת, ואלו הזריקות שרצינו שהוא ייקח", אמר פורוורד מינסוטה, ריאן גומז, "אבל בערב הזה הכול הלך לו". גם מאמנה הטרי של מינסוטה קווין מקהייל התלהב מההופעה: "הוא פשוט נתן הצגה ברבע השלישי".

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully