וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

ההחלטה בעניין ג'ייבן: אחרי יום הכיפורים

ועדת המשמעת של איגוד השחייה קיימה דיון נוסף בנוגע לשחיין הישראלי, שבדמו נמצאו חומרים אסורים, ושמעה עד מומחה שהגיע מהולנד

ועדת המשמעת של איגוד השחייה לעניינו של השחיין מקס ג'ייבן קיימה היום (חמישי) דיון נוסף בעקבות הממצאים החיוביים שנמצאו בבדיקה שנערכה לשחיין לפני מספר חודשים ושבעקבותיהם הוא הושעה מפעילות כולל מהמשחקים האולימפיים.

הוועדה בהרכב של ראש הועדה, עו"ד עזרא האוזנר, דוקטור אלון פרץ וצבי רטרט, שמעה עד מומחה שהגיע במיוחד מהולנד, דוקטור דה בור, אשר טען כי הליך הבדיקה שנערכה לשחיין לא היה תקין ומכאן שאין לקבל את התוצאות המצביעות לכאורה על שימוש בסטרואידים אנאבולים.

חוות דעת של הרופא האחראי על המעבדה באתונה שביצעה את הבדיקות נמסרה אף היא. ג'ייבן מיוצג על ידי עורך הדין אפרים ברק, והחלטת הוועדה בעניינו תינתן רק לאחר יום הכיפורים.

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully