וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

90 דקות לברדה ויצחקי בתיקו של גנק

שני החלוצים הישראלים היו מעורבים בצמד השערים של קבוצתם, שהוליכה 0:2 על זולט וארגם, אבל סיימה מולה ב-2:2. שאר השגרירים בשבת

אליניב ברדה וברק יצחקי רשמו הערב (שישי) 90 דקות בתיקו 2:2 של גנק מול זולט וארגם במשחק שתח את המחזור ה-33 והלפני אחרון בליגה הבלגית.

שילוב טוב בין שני החלוצים הישראלים הביא לבישול של יצחקי לפאריס הארון, שכבש את הראשון בדקה ה-11. 4 דקות מאוחר יותר שוב היה יצחקי מעורב במהלך שהוביל להכפלת היתרון של קבוצתו, כשהפעם הכובש הוא אריק מאטוקו. גנק נראתה בדרכה הבטוחה לניצחון, אבל צמד מאוחר של יאניס קופין בדקה ה-77 ומ'בייה לייה בדקה ה-83, העניק לזולט וארגם נקודה.

גנק מדורגת כעת במקום ה-9 בטבלה עם 45 נקודות. עומר גולן ולוקרן יפגשו מחר את ווסטרלו ואילו גנט וגילי ורמוט יארחו את שרלרואה. סטאנדרד ליאז' של סלים תארח את דנדר.

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully