סיטי שוב פישלה במאני טיים: "זה לא מספיק טוב, לא הגיע לנו לנצח"התכולים ספגו שער מאוחר בפעם השלישית העונה, הפעם מול מונאקו. הולאנד היה מתוסכל, פפ ניתח: "זה לא עניין של מזל, אלא של ריכוז"
אקס סיטי טוען: "המשרה הזאת תפורה על פפ גווארדיולה"דויד סילבה התראיין במקסיקו לקראת מונדיאל 2026, והמליץ על מאמנו לשעבר להיות המחליף העתידי של דה לה פואנטה: "הוא מתאים למה שספרד מייצגת"
רגע, זו קבוצה של גווארדיולה? השיא השלילי שרשם מאמן סיטיהתכולים החזיקו בכדור 32.8 אחוז בלבד מול ארסנל - האחוז הנמוך ביותר במשחק ליגה של המאמן אי פעם: "ארסנל היתה טובה יותר"
פפ מתלהב מדונארומה, ויודע מה סיטי צריכה כדי לשוב לטופ"הוא ענק", אמר מאמן סיטי על השוער שעשוי לפתוח בדרבי. עוד הוסיף: "אנחנו זקוקים ליציבות". ומה חשב על ההשוואה בין איסק והולאנד?
"טעינו בדברים פשוטים": גווארדיולה מאוכזב, ופונה אל החלוןמאמן מנצ'סטר סיטי סבר ש"ההופעה הייתה יותר טובה מהתוצאה" ולא שולל שינויים בסגל לאחר ההפסד 2:0 לטוטנהאם: "שבוע ארוך לפנינו"