ריאל מדריד מודאגת: קאסמירו ואלאבה בספק למנצ'סטר סיטיבמועדון מחכים לתוצאות ה-MRI של הקשר, שמוגדר "בספק גדול" למשחק בשלישי. סבירות גבוהה יותר לגבי כשירות הבלם, שנפצע מול אוסאסונה
מי יניף את הכיסא? דייויד אלאבה מגיע לקרב מול צ'לסי אחרי מפלה בקלאסיקוהוא סיפק את תמונה הניצחון על פ.ס.ז' בשמינית גמר ליגת האלופות עם כיסא שהונף אל על, אבל מאז התהפך המומנטום של הכוכב האוסטרי ב-180 מעלות. האם יצליח להתאושש מול צ'לסי שחשקה בו בקיץ?
דייויד אלאבה על הפרידה מבאיירן: "יש לי רק זיכרונות טובים"האוסטרי של ריאל מדריד התראיין בגרמניה והתייחס לעזיבה שלו ולתקופה אצל האלופה: "אסיר תודה למועדון על הכול"
ריאל מדריד חזרה מפיגור ל-1:2 מול ולנסיהויניסיוס כבש בדקה ה-86 ובישל לקארים בנזמה כעבור שלוש דקות את שער הניצחון. הוגו דורו העלה את העטלפים ליתרון (66), אבל זה לא הספיק. ריאל ראשונה
נשיא באיירן מינכן לשעבר חשף: "אלאבה רצה לעבור לברצלונה"אולי הנס התראיין במולדתו לקראת המפגש בין הבווארים לקטאלנים ושיתף: "שאלתי אם הוא רוצה לנהל משא ומתן מול הנשיא או מול מנהל פשיטת הרגל". על ברצלונה אמר: "פעם הייתה מודל עבורנו, היום ממש לא"