חנן ממן בריאיון: "לא היה לי ספק שמכבי חיפה תשייט לאליפות"קשר הפועל חיפה בריאיון לתוכנית "הללי אורגינל ברדיו צפון 104.5fm": "זו הייתה שנה מאתגרת וקשה, עם המון עצב ותסכול". והאם יחזור לאימוני פתיחת העונה הבאה?
חנן ממן ישוחרר היום מבית החולים: "רוצים לנצח בגביע גם בשבילו"קשר הפועל חיפה מתאושש מהפציעה שפגעה לו באיברים פנימיים ויהיה בחג הפסח בביתו. על ממן נאסר לעשות פעילות במשך חודשיים לפחות וספק אם יפתח בצורה מלאה את אימוני העונה הבאה. שחקן בקבוצה: "הוא השחקן הכי חשוב שלנו, נצטרך להתעלות על עצמנו"
חנן ממן: "אין בי כעס כלפי תמיר גלזר ואין בינינו דם רע"קשר הפועל חיפה, שנפצע אחרי תיקול קשה של קשר חדרה, כתב: "מה שהיה שייך להיסטוריה. אחזור חזק יותר. מודה לכולם"
חנן ממן נותח ולא צפוי לחזור לשחק העונה: "זו הייתה כניסה פראית"הקשר לא יעמוד לרשות הקבוצה בחצי גמר גביע המדינה נגד מכבי חיפה בעוד 9 ימים בעקבות הפגיעה בבטן: "הכי חשוב שיהיה בריא"
צפו והכריעו: המספרת של גוטליב או של ממן?שני הביצועים המשובחים של מחזור הנעילה בעונה הסדירה בלטו מעל כולם, עכשיו הגיע תורכם להכריע - איזו מספרת יפה יותר?