ערן זהבי לביברס נאתכו: "תחזיר לי את החולצה של רונאלדו"כוכב הנבחרת לשעבר חשף סיפור משעשע על איך טעות גרמה לכך שיאבד את החולצה של כוכב פורטוגל: "ביברס כפרה עליך, זה בשבילי. הוא לא ויתר"
ערן זהבי: "אני חושב שמכבי תל אביב עשתה טעות גדולה"כוכב העבר התייחס למכירה של תורג'מן ("ניו אינגלנד מבחינתי זו לא קבוצה משמעותית") ודחה את הטענה שהחלוץ עזב גם "בגללו": "היה מתוסכל, קצת יכול להשתגע"
זהבי על אצילי: "אין שום דבר פלילי, למה שלא יהיה בנבחרת?"מלך שערי נבחרת ישראל בכל הזמנים אמר בתוכנית הספורט של 103fm: "אם הצוות רוצה אותו, זה פתיר. אין לנו הרבה שחקנים כאלה"
ערן זהבי: "לצערי יש לי הרגשה שהשנה הפועל תנצח דרבי"החלוץ ערך הופעת בכורה כמגיש אורח בתכנית הספורט ב-103FM וסיפק תחזית מפתיעה. עוד אמר: "הדלת שלי פתוחה למשהו ספציפי"
ערן זהבי מצטרף לתוכנית הספורט של רדיו 103אחד מגדולי כדורגלני ישראל בכל הזמנים מגיע כמגיש אורח לתוכנית הספורט של 103fm. הבכורה: הערב (חמישי) עם חיים רביבו ולירן שכנר. האזינו