וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

שער בכורה למשה אוחיון בשוויץ

יואב ויכסלפיש

19.8.2006 / 20:02

כבש את שער השוויון של ווינטרטור נגד בלינזונה, במשחק שהסתיים בתיקו 1:1. קלמי סבן ניצח בדרבי הישראלי את קובי נכטיילר

משה אוחיון, קשר מ.ס אשדוד בעונה שעברה, כבש הערב (שבת) את שער הבכורה שלו בליגה השוויצרית השנייה, כשהשווה בדקה ה- 75 ל- 1:1 במשחק החוץ של ווינטרטור נגד בלינזונה. המארחת הובילה משער בדקה ה- 30. אוחיון פתח עד כה בכל משחקיה של ווינטרטור העונה והחמיץ רק 13 דקות.

בעקבות התיקו יש לווינטרטור 7 נקודות והיא מדורגת במקום השמיני בטבלה, חמש נקודות אחרי המובילה קריינס. הליגה יוצאת לפגרה ומשחקיה יתחדשו ב- 8 לספטמבר.

* סטיאווה בוקרשט, קבוצתו של קלמי סבן, גברה הערב 1:3 על ואשלוי בדרבי הישראלי במסגרת המחזור הרביעי בליגה הרומנית. הניצחון השאיר את קבוצתו של קובי נכטיילר עם נקודה אחת בלבד מארבעה מחזורים, ואילו סטיאווה, המתכוננת לגומלין במוקדמות ליגת האלופות נגד סטנדרט ליאז' (2:2 במשחק הראשון בבלגיה) העלתה את מאזנה ל- 10 נקודות ונותרה צמודה למובילות. שני הישראלים שיחקו 90 דקות.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully