חצי שנה לאחר שעבר בטרייד מפורטלנד לדנבר, הפורוורד רובן פטרסון ינחת במילווקי. הבאקס, שהיו פעילים ביותר במהלך הפגרה, השלימו סופסוף עם הנאגטס עסקה שהייתה על השולחן במשך זמן רב, ובה העבירו לדנבר פורוורד ותיק אחר, ג'ו סמית'.
פטרסון היה אחד הברגים הבעייתיים בקבוצה המתוסבכת שהייתה בפורטלנד בשנים האחרונות. בין היתר הודה באשמה על אילוץ הבייביסיטר של ילדיו לבצע בו אקט מיני.
"אנו מבינים במה כרוכה הבאתו של פטרסון. יש לו יכולת וכישרון, אבל במילווקי צריך גם התנהגות", אמר מנכ"ל הבאקס, לארי האריס. עוד נראה, גבר. פטרסון יביא נוכחות הגנתית חזקה לקבוצה שמלאה בכשרונות התקפיים.
סמית', לעומת זאת, יחזק את הקו הקדמי של דנבר, שכולל גם את מרכוס קמבי, ננה וקניון מרטין, כאשר שני הראשונים מועדים לפציעות והשלישי מועמד לעבור בטרייד מתישהו בין רגע לזה לטרייד דדליין בפברואר. בנוסף, פטרסון והמאמן ג'ורג' קארל לא בדיוק הסתדרו כאשר האחרון קיצץ בדקות של הפורוורד, מה שהוביל לחילופי דברים לא נעימים. בנוסף, פטרסון וקניון מרטין הם חברים טובים, והשניים הקימו חזית משותפת נגד המאמן. לאחרונה אמר פטרסון "אם מרטין לא יעבור בטרייד, הוא ישתגע".
חדשות נוספות:
* מאנו ג'ינובילי, שחקן נבחרת ארגנטינה, לא מתרגש מהצהרת הכוונות של ארה"ב לקראת אליפות העולם ביפן. "הימים בהם הם שלטו בכדורסל עברו מן העולם. זו לא הנבחרת של לפני 15 שנים". ועם זאת, ג'ינובילי מדרג את האמריקאים כפייבוריטים: "יהיה קשה מאוד לנצח אותם".
* הסנטר בן ה-40 קליפורד רובינסון חתם מחדש בניו ג'רזי, וישחק בה בעונה הקרובה. ה-GM רוד ת'ורן אמר: "הוא שיחק טוב עבורנו, השחקנים אוהבים אותו, והוא מנהיג".
* השחקן החופשי המוגבל כריס ווילקוקס וסוכנו נפגשו ביום חמישי עם הג'נרל מנג'ר של הסוניקס ריק סאנד. סיאטל מציעה חוזה לשלוש שנים בשווי 24 מיליון דולר, אבל הפורוורד האתלטי, שאחרי שנתיים וחצי בינוניות להחריד פרץ לתודעה ברגע שעבר בטרייד מהקליפרס לסיאטל והציג יכולת מצוינת, רוצה בסביבות ה-40 מיליון דולר. ייתכן כי לבסוף יחתום על חוזה לעונה אחת, בסיומה יהיה שחקן חופשי לא מוגבל.
* סטיב נאש הביא את הקרחת החדשה שלו לאימון קבוצת ה-MLS ניו יורק רד בולס, שיחק כדורגל עם החבר'ה והצהיר: "אני שחקן כדורגל מומר". ה-MVP של ה-NBA בשתי העונות האחרונות הוא אוהד טוטנהאם ידוע.
* ג'מאל מגלור, שהועבר בטרייד ממילווקי בשבוע שעבר, הצהיר כי הוא "רואה את עצמו חותם מחדש בסוף העונה בפורטלנד. אני מחפש בית".
* הפורוורד מייקל בראדלי, ששיחק בטורונטו ראפטורס ובפילדלפיה 76', חתם בברואסה מהליגה הספרדית הראשונה.
רובן פטרסון עובר למילווקי
11.8.2006 / 11:10